torstai 24. helmikuuta 2011

Oksu ja sen kaveri yökylässä

Meillon ollu oksu ja se sen pahanhajuinen kaveri yökylässä jo toista viikkoo. Ensin yrjös kissat, mutta sille löyty äkkiä syy, kun matalampi hoksas, että ne käy järsimässä tyngiksi nuo sen valkosipulinversot. Omat ruohot ei kyllä kelpaa, mutta valkosipuli on herkkua ja sit etsitään taas pehmonen matto, jolle on kiva oksentaa...
Mun vatta meni sekasin jo tästä äidiks tulosta, mutta nyt iski sitten vissiin joku pöpökin. Ensin yrjös yhen yön ja päivän Essi. Se toipui siitä kuitenkin yllättävän nopeesti. Sit menin mä entistä kurjempaan kuntoon ja sehän on tietysti tässä tilanteessa paha juttu, kun kroppa on muutenkin kovassa käytössä, kun pitäis olla maitotehtaana kaiken aikaa.

Tänään alkoi Seitakin sitten juosta vähän väliä pihan perälle (matalampi tietysti narussa perässä ja nyt se väittää että sillä on väsy ja huono olo, vaikka mehän tässä kipeenä ollaan)

Mulle on yritetty nyt syöttää maitohappobakteereita ja korkeempi on tossa just lähössä kauppaan hakemaan mulle A-piimää. Vielä mullon pilkettä silmissä ja pennuilla mukavan pyöreä massu, mutta eihän tää näin voi jatkua. Muuten loppuu multa voimat ja pennuilta ruoka..

4 kommenttia:

  1. Kutsumattomia vieraita. Ne tulevat vaikka olisi kuinka monta koiraa vahtimassa. Harmin paikka.

    VastaaPoista
  2. Oijoi. Toivotaan koko poppoolle pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti olet Usma jo parantunut ja pennut ovat kunnossa!

    VastaaPoista