keskiviikko 22. elokuuta 2012

Hikiki

Koko kesän mä oon nukkunu yöt kellarissa ja aika usein päivisinkin. Ei oo helppoo olla paksuturkkinen pörröeläin kesäkuumalla. 

Eilen matalampi pisti kellarin oven säppiin. Sinne ei kuulemma enää saa mennä, kun kisuryökäleet on pissiny hyllyjen alle niin, että koko kellari lemuaa. 

Mä oon vähä nyreenä kissoille nyt ja mullon hikiki. Niin vissiin Muskallakin. Onneks on sentään noi takaneduslaatat, joilla jäähdytellä..

8 kommenttia:

 1. Sun tarttee niitä kissoja ens suvena varoitella, että "ittellensä sika kiusaa teköö, kun ruuhehensa p...aa"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat on joskus vähä tyhmiä. Ehkä mun tosiaan pitää vähä valistaa niitä.

   Poista
 2. Ihan kuin vähän mököttäisitte moista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmosta tossa kuvaushetkellä tais tosiaan olla ilmassa ;)

   Poista
 3. Onhan se kellari tietty vähän ankea paikka Mutta lohdutukseksi sulle, voin kertoa, että Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lunta sais kyllä mun mielestä olla enemmän!

   Poista
 4. Missä ihmeen Saharassa te oikein asutte! Meillä on jo ollut sisällä niin kylmää, että on pitänyt pattereitakin laittaa päälle!

  Tahvon kannalta hyvä juttu että on näin vilpoista, se jaksaa paljon paremmin. Se on kyllä pudottanutkin turkkia aika reippaasti nyt kesällä, se näyttää ihan vanhalta lattiamopilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usmalle on sterilisaatioleikkauksen jälkeen kasvanut niin mahdottoman tuuhea turkki, että sillä on nykyään kuuma aina. Tuo Muskakissa leikattiin viikkoa myöhemmin ja sille kävi aivan samoin. Painokin molemmilla on alkanaut huolestuttavasti nousta. Emäntä tykkää, kun pörriäiset on pehmeitä, mutta otuksille itselleen se taitaa olla aika tukalaa.

   Poista