maanantai 13. elokuuta 2012

Millainen ihminen sellainen koira

Meidän matalampi löys tommosen lehtijutun, jossa väitetään, että vihasilla ihmisillä on vihaisia koiria. Me ei ainaskaan olla vihasia ollenkaan, vaikka matalampi onkin joskus tosi kärttynen, kun me kiivetään keittiön pöydälle syömään kissojen ruuat. Silloon se näyttää vähä samalta, kuin mä tossa kuvassa, kun mä rähjään Ainulle.

6 kommenttia:

 1. Onko kissanruoat hyviä? Kiinnostaa tuo koiran näkökulma, koska meilläkin saattaa olla tulevaisuudessa ruokakupeilla Sulon lisäksi hauveli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissankupissa on AINA jotain parempaa kuin meillä, vaiks me ei kuulemma saatais syödä kissanruokia, kun niissä on liikaa jotain proteniineja. Onpas jännää, jos teillekin tulee pian koiruus!

   Poista
 2. HAA! Mäpä ajattelin heti kuvan nähtyäni ennen kuin olin juttua lukenut, että onpa Usma veikeän näköinen (enkä ensin edes huomannut kyyristelevää Ainua). Onkohan matalampi ihmisesikin veikeän näköinen ärtsynä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matalammalla ei kyllä oo kovin karvaset korvat. Siksi se ei kuulemma oo veikeydessä alkuunkaan samaa luokkaa ;)

   Poista
 3. Eipä ihme! Koirathan vaistoavat ihmisen mielentilan niin hyvin.

  VastaaPoista
 4. Kyllä ja ihan tutkimustenkin mukaan jäljittelevät ihmistensä käytöstä, jopa ilmeitä, joten ei kai se tosiaan mikään ihme ole :)

  VastaaPoista