tiistai 28. elokuuta 2012

Koiran paras ystävä

 Koiran paras ystävä...
 ..on tiäteskin ihminen.. ja niinku ihmisilläkin, muitakin kavereita on hyvä olla
ku vaan se kaikkein omin ihminen.
Hyvän kaverin viereen sitä koira kiipeää vaikka puuhun... ja juu-u, itte menin. Ei tarvinnu nostaa, eikä komentaa.


14 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia, etenkin tuo puussaolokuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuvaajan puolesta. Järjesäväthän nuo karvakorvat paljon hauskaa kuvattavaa, kun vaan sattuu olemaan kamera käsillä :)

   Poista
 2. Terve! te ootte aina niin iloisen ja onnellisen näköisiä, että mieltä lämmittää. Meilläkin on saatu pientä apua koirakuumeeseen, kun meidän pikkutyttö kävi kysymässä ulkoilutuskoiran eräältä naapurilta. Nyt Siiri on jo kolme kertaa lenkkeilyttänyt sellaista Laikku-koiraa, joka on jo aika iäkäs rouva ja tosi kiltti. Kiva, että te koirat autatte näin meitä isompia ja pienempiä immeisiä :) (ja Siiri taisi kantaa kaupasta melkein repulla koiranherkkuja, joita nyt jakaa Laikulle lenkkien päätteeksi. Että kaipa se jotain iloa tuottaa koirulillekin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset


  1. Onpas teillä fiksu Siiri. Tuommoinen koiran lainaaminen hyödyttää kaikki osapuolia. Me koirat niin tykätään ulkoilla, eikä meidän omat ihmiset aina ehdi ja jaksa. Noin tulee iloiseksi sekä Laikku, Siiri että se naapuri :)

   Poista
 3. Voi että te olette söpöjä;)
  Tuossa viimeisessä olet kyllä komeasti puussa. ;D

  Muuten, tiesitkö Usma, että koiraterapia toimii oikein hyvin näin virtuaalisestikin? Meillä kun on nykyään niin harvoin hoitokoiria. Kiitokset siis teille kolmelle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva, että koiraenergia kulkee virtuaalisestikin ( mä oon oppinu matalammalta tommosia hienoja sanoja. Väkisinkin oppii, kun se höpöttää meille kaiken aikaa). Vielä kun sais tuntoefektin mukaan. Me ollaan nimittäin aika pehmoisia :)

   Poista
  2. Sas muuta! Ois kiva silitellä ja kutitellakin teitä;)

   Poista
 4. Tuon - ja aika monen muunkin kuvan perusteella - Usmalle olis voinu sopia nimeksi myös Ursa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nalleksi ne mua nykyään haukkuu, eivätkä onneks tarkoita sitä Nallea, jonka kuvan nähdessään matalammalta pääsee aina rumia sanoja ;D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Minä itsekin katselen niitä mielelläni, koska olen siinä kunnossa, etten jaksa mukaan noille metsäretkille. Kyllä tunnelma kuvistakin mukavasti välittyy :)

   Poista
 6. Voi kuinka Seita on niin kuvissa kaunokainen ♥
  Nämä vaaleat värit vain kertakaikkiaan niin ovat omaan silmääni :)

  Teillä näyttäisi olevan turkkia jonkun verran?
  Mietin kun meidän Tahvo, vaikka sekarotuinen onkin, on pudottanut tässä kesällä kaiken turkkinsa ja se näyttää niin vanhalta ja virttyneeltä lattiamopilta kuin vain olla ja voi! Milloinkohan alkaa turkk tulemaan takaisin.. :)

  VastaaPoista