torstai 30. elokuuta 2012

Piisku ja patti

Meidän Piiskuun on tullu patti, selkään, lähelle häntää. Matalampi kauhistui hirveesti, kun se hoksas sen viikonloppuna ja heti tilattiin aika eläinlääkäriin.

Korkeempi ihminen sen sinne vei, kun ei matalampi jaksa isoa kisua kauheen pitkälti kantaakaan , saatikka pitää kiinni, kun eläinlääkäri tutkii.

Se tohtori oli joku sijainen, eikä vissiin oikeen ottanu asiakseen. Olihan se ihan kiltti Piiskulle ja tutki sitä pattia, mutta ei tehny sille mitään. Pitää kuulemma vaan tarkkailla rupeeko se kasvamaan nopeesti tai ryhtyykö Piisku itse kovasti sitä nyppimään tai nuolemaan. Jos niin käy, se pitää sit leikata pois.

Kummallista tommonen, että kattiin yhtäkkiä saa kasvaa ylimääräisiä ulokkeita, eikä lääkäri tee asialle mitään. Höh.
10 kommenttia:

 1. Toivottavasti patti pysyisi harmittomana pattina, eikä kehkeytyisi siitä pahaksi. Paljonko Piiskulla on ikää? Vanhemmitenhan sitä saattaa tulla jos jonkinmoista paukamaa ja vaivaa.

  VastaaPoista
 2. Piisku on 9v. Lempeä ja kiltti poikakisu. Käytös ei ole millään tavoin muuttunut. Ruokakin maistuu ja kertyy valitettavasti pehmusteiksi ihan entiseen malliin..

  VastaaPoista
 3. Helmille tuli vähän aikaa sitten myös patti! Siitä otettiin ohutneulanäyte, ja se osoittautui vaarattomaksi rasvapatiksi.http://naukulanperhe.blogspot.fi/2012/01/tuloksia.html ´

  Toivottavasti tässä on kyse samasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piisku ja Helmi taitavat olla melkein saman ikäisiäkin. Toivottavasti tosiaan ei ole kyse mistään pahemmasta.

   Poista
 4. Rasvapattejahan ne yleensä, vanhenevilla. Kasvaimet ovat yleensä sellaisia, erilaisia, lääkäri ei ole tuntenut mitään hälyttävää. Peikolla on ollut jo monta vuotta rasvapatti yhden nisän alla. Kasvoi nopeasti, lopetti kasvamisen, nyt se vain olla jollottaa. Jos ki/ko syö ja juo, pissii ja paskoo sekä ikenet on vaaleanpunaiset ja se patti ei muutu erinäköisekisi, kaikki on hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai se täytyy uskoa, kun viisammatkin vakuuttaa ;D

   Poista
 5. Mau! Toivottavasti patti on sellainen vaaraton rasvajuttu eikä mitään vaarallista tautia. Mulla on ollut vain sellaisia kutittavia punkkeja, jotka iskä yleensä löytää ja äiti ottaa pois. Nekin on aika keljuja, ja äiti on aina kamalan huolissaan. Piiskulle hyviä vointeja ja mukavaa syksyä toivotan minä, Sulo-poikakissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai maistuu punkeille kissatkin. Punkit ei meidän kisuihin pääse, kun ne on sisäkissoja, mutta meiltä on kyllä karannu yks hirmukärpänen Muskan turkkiin. Se oli siitä aika järkyttyny, eikä me tosiaankaan tunnustettu, kun matalampi tivas, kuka semmosen oli kotia tuonu.

   Poista
 6. Peikko tietää yhden piänen valkoisen koeran, joka piristyi kun sen rasvapatti otettiin pois. Siitä tuli ihan pieni taas sen jälkeen. Vaikka ei se olisi halunnut antaa sitä pois...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh. Se oli sitten varmaan joku energiasyöppöpatti.

   Poista