lauantai 8. joulukuuta 2012

Aamupahoinvointia ja lumikylpyjä

Seitalla oli eilen vähä oksu olo. Yleensä matalampi ei oo moisesta ollenkaan innoissaan, ennemminki päinvastoin. Nyt se kuitenkin höpisi jotain aamupahoinvoinnista ja rapsutteli Seitaa hartaasti.

Jos Seitan vattassa on pentuja, ne on kuulemma vasta kaks senttiä pitkiä, niin, ettei ne vielä kovasti vattaa pömpötä. Kaikki muut mahdolliset oireet Seitalla kyllä on, mutta voihan ne tietysti liittyä semmoseen valeraskauteenkin, jollanen koirille tapaa joskus tulla.
Pihalla tulee tähän aikaan vuodesta tosi aikasin iltapäivällä sinistä. Onneks ei oo enää hirmupakkasia sentään. Semmosista Seita ei tykkää, vaikka pesunkestävä suomenlapinkoira onkin. Me Ainun kanssa ei pakkasia säikytä ja lumi on tosi kivaa. Ite oon henkilökohtasesti sitä mieltä, että sitä vois tuoda sisällekin. Tohon olkkarin lattialle vaikka altaallisen...

Kyllä me joskus sitä yritetään sisälle salakuljettaakin, mutta matalampi kulkee rätin kanssa perässä, eikä ollenkaan ymmärrä homman jujua. Tarttee kai sit vaan nauttii lumikylvyistä tuolla mettässä.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos kuvaajan puolesta (se korkeampi ihminen tästä huushollista): Mukavaa, että jätit kommentin, jotta pääsin tutustumaan sinun blogiisi.

   Poista
 2. Hurjan jännittävää tämä odotus kyllä on! Jopa näin ruudun toisella puolen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän liian jännää. Joka toinen päivä on matalampi ihminen vakuuttunut, että pentusia tulee ja joka toinen päivä kulkee pettyneenä korvat lotjossa, kun ei kuulemma tulekaan,

   Poista
 3. oi, tässä blogissa miuta ymmärretään. lumi, se on vaan niin hieno asia. lumi <3

  VastaaPoista
 4. Näin on. Kisut vaan eivät pääse enää niitä paakkuja vatsakarvoihinsa hankkimaan, kun tänne uudempaan kotiin ei ole saatu ulkoiluaitausta.

  VastaaPoista