sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Koiranpoikasia ja krokotiileja

 Jippii! Joulu tuli meille etuajassa. Matalampi sai  lahjansa hyvien uutisten muodossa ja me saatiin tommonen loota.

Eilen, kun Seita köllötti lattialla, mä kävin nuuhkasemassa yhtä kohoumaa sen massussa. Matalampi tuli körökyytiä perässä ja koitti ihan varovasti samasta kohdasta. Kyllä siellä selvästi joku pallero on.  Masu on vaan hassusti vähän toispuoleinen niin, että sen kasvamista on ollut vaikea hoksata..eikä koiraäitien masu usein kasvakaan ennenku ihan näin loppuvaiheessa. 

Seitan pentujen pitäis syntyä loppiaisen jälkeisellä viikolla. Me saatiin aukasta pakettimme jo eilen. Sieltä löytyi iso liuta krokotiilejä.14 kommenttia:

 1. Hienoja uutisia! Tosi hienoja :)

  Mutta mitä ihmettä nuo krokotiilit oikein ovat?

  VastaaPoista
 2. Krokot on vähä niinku koirien hammasharjoja. Puruluita ne on, mutta tommosia nystyröitä ja jotain semmosia aineita täynnä, joiden pitäis hoitaa meidän hampaita. Niin ja noi värit ei kuulemma oo peräisin keinotekoisista väriaineista. Emmäkään ennen olli tommosia nähny, mutta hyvältä ne maistui :)

  VastaaPoista
 3. Tota Vaimoo jännittää niin pal Seitan synnyttämiin, et hän käski mut tänne kattoon et joko ne on syntynny. No, loppiaisen jälkee sitte. Meinaakohan hän (siis V) ostaa yhen niistä. ;D

  Oikeen mukavaa ja rauhallist joulun aikaa , loppu ja uutta vuotta teille kaikille sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, saapa nähdä tulinko sittenkin tohisseeksi ennen aikojani vauvauutisia. Ei taida sittenkään olla varmaa, että siellä on ainokaistakaan...Sitäpaitsi pikkupennuissa on hirmuisesti työtä. Kannattaa vaimon kanssa tarkkaan harkita ennen kuin semmoisen hankkii kissoja ja Millaa kiusaamaan ;)

   Poista
 4. Olipa hiano uutinen noi pallerot! Ootellaan ja jänskätään, että montako.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiän matalampi saattoi kyllä nyt nuolasta ennenku tipahtaa.,..mutta menkääs heittämään arvaus tonne seuraavaan postaukseen, niin saatatte vaikka saada oman kissan (ei sentään ihan oikeeta ;D

   Poista
 5. Oi miten ihanan joululahjan matalampi teillä sai! Nyt jännitetään, että minkä näköisiä ja montako niitä koiravauvoja on.

  Hyvää joulua teille karvaisille otuksille ja myös joulurauhaa sinne matalammalle ja korkeammalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää vuodenvaihdetta teille myös. Meiän matalampaa taitaa nyt nolottaa, kun ei se enää voi olla ollenkaan varma, että Seita saa niitä pentuja. Onneks se juttu selviää vajaan kahden viikon päästä. Ei tämmöstä jännitystä enää kauan kestäiskään:)

   Poista
 6. Voi ihanaa!!! Niin mukavia uutisia, että nyt tuli joulumieli viimeistään! Hyvää ja onnellista joulua teille kaikille koko perheelle: koirille, kissoille, ihmisille, kaikille!! ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin teille. Mene ihmeessä seuraavaan postaukseen osallistumaan arvontaan. Sulokin vois tykätä :)

   Poista
 7. Jännitys levittäytyy koko jouluiseen kotomaahamme:) Joulurauhaa (kuitenkin) koko perheelle!

  VastaaPoista
 8. Voi kun mahtavaa! Koko poppoolle ihanaa joulua!

  VastaaPoista
 9. Lämmin kiitos onnitteluista. Vielä toivon hartaasti, etteivät ne olisi turhia. Nyt olisi röntgenkatseelle käyttöä ;D

  VastaaPoista