tiistai 18. joulukuuta 2012

Joulun jännin pehmeä paketti

 Joulun jännittävin pehmeä paketti meidän huushollissa on kyllä toi Seita. Kun ei ihmiset tiedä vieläkään onks sillä pentuja vattassa vai ei!!! Mulla oli tossa vaiheessa selvästi muhkeempi massu, mutta siellä potkiskelikin kuus villiä ipanaa. Jos kyydissä ei oo ku kaks koirakakaraa, kai se masu voi olla pienempikin. Kaiken varalta matalampi madotti sen taas, kun semmoset suoli-ilkiöt kuulemma lähtee vaeltelemaan just tässä vaiheessa (40 - 42 vrk) pennunodotusta. Me Ainun kanssa saatiin siinä sivussa makkaraa, mut ei onneks yhtään matolääkettä. Jee..

Seita olis viety jo eläinlääkärin tutkittavaks ( vaiks se kuulemma kamalan kallista onkin), jos korkeemmalla vaan olis ollu aikaa sitä sinne kyörätä. Matalampihan ei sinne ilman autoo Seitan kans pääse..Kattotaan nyt ehtiskö ne vielä tällä viikolla jossain välissä. Eihän tämmöstä jännitystä kukaan kestä. 

Joku jo kiusas matalampaa, että jos se ei oo ollu tarpeeks kiltti kuluneena vuonna, tuolla pörröpaketissa ei oo yhtään palleroa. Höh. Sit ei kyllä varmaan oo, kun se tänäänkin karjui mulle ku hyeena, vaiks mä vaan jahtasin vähän pihalla naapurin kissaa..Ei yhtään kilttiä mun mielestä semmonen huutaminen.

Ainu kuulemma kyllä tykkäis pienistä leikkikavereista - ainaskin, jos ne ei kovasti pure hännästä. ( Ei kerrota sille, ettei semmosta voi mennä lupaamaan)
  

9 kommenttia:

 1. Gaumeessa jännityksessä mekin ollaan täällä ja ootellaan pallerouutisia.

  Teil on mahottoman nätit nimet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niin on kyllä teilläkin ja kuvista päätellen oikeen sopivat. On meinaan aika vauhdikkaita otoksia joskus ;)

   Poista
 2. Seita näyttää kyllä salaperäiseltä... :) Vauvauutiset olisivat kyllä ihanin joululahja varmaan teijän äiskälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä, mutta taitaa tuo pörrömamma pitää meitä jännityksessä viimeiseen saakka.:)

   Poista
 3. Siellä ollaan kyllä tosi hyviä pitämään salaisuuksia!

  VastaaPoista
 4. Voikun niitä pentuja nyt tulisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä taitaa tulla! Eilen Usma kävi näyttämässä, mistä kohtaa Seitan vatsaa kannattaa kokeilla ja kyllä siellä selvästi jokin kasvaa :)

   Poista
 5. Heippa! Luin että teillepä onkin tulossa pentuja, ja jo ihan oikapuoliin. Täytyypä nyt oikein tarkalla silmällä pitää silmällä blogiasi niin pääsee näkemään ihania pieniä karvapalleroita kuvissa. Onnea vaan loppuodotukseen mammalle itselleen sekä mukavaa joulua ennen sitä!
  Toivottaapi paimensukuinen lapinkoira Wiima sekä kirjurinsa :)

  VastaaPoista