lauantai 22. joulukuuta 2012

Kissanhiekkaa ja luontofilmejä
Kattisen blogissa oli kiva kissanhiekkaesittely. Käykää kattoos, jos kiinnostaa. Meitä Ainun kans kissanhiekat kiinnostaa myös, mutta matalampi sanoo, ettei saa tarkemmin kertoo millä tavalla, ettei lukijoilta mee ruokahalut, jos niillä vaiks sattuu just olemaan piparkakku kourassa..

Kaikissa muissa blogeissa on nyt hienoja joulukortteja esillä. Meillä ei tänä vuonna oo, eikä tuu. Joulufiilis on vähä hukassa ja joka paikka edelleen sotkussa. Matalampi meinaa vissiin muuttaa kaappiin, kun se tyhjää sieltä tavaroita pois ja puunaa hyllyjä rätillä.

Piisku, Ainu ja Muska kattelee luontofilmejä. Piisku tollee oikeen läheltä.

4 kommenttia:

 1. Tiedättekö, joulu on siitä ihmeellinen asia, että silloin voi tehdä tai olla tekemättä tai ihan mitä vaan siltä väliltä. Voi kattella luontofilmejä vaikka koko pyhät jos tykkää!

  VastaaPoista
 2. Jouluna voi syödä ja nukkua tai valvoa ja paastota. Itseänsä helliä olisi yksi hyvä teko ja tarpeellinen! Hyvää Joulua Teille jokaiselle

  VastaaPoista
 3. Hianot luantovilmit meneillään, ei ihme että herättää kissoissa kiinnostusta. Me haukutaan aina kun tellistä kuuluu linnun laulua.

  Meijän äippä sano, että joulu tulee ja menee ihan omalla painollaan.

  Rauhallista joulua koko teijän poppoolle!

  VastaaPoista
 4. Monessa paikassa on näköjään katseltu eilistä Avaraa Luontoa, paitsi meillä! Harvinaista ettei... Onneksi se tulee uusintana. :)

  VastaaPoista