sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Me oltiin täällä ensin


Niinku oon jo kertonu, tässä huushollissa kisuja ja koiria ei kohdella ollenkaan tasapuolisesti. Kisut saa kiipiä huonekalujen, päällä, mennä yläkertaan ja syödä semmosta hyvänhajuista ruokaa, jota tarjoillaan vaan pöydällä.

No, toisaalta ne ei sit koskaan pääse vapaina juoksentelemaan metsälenkille - paitsi toi mustavalkoinen, pitkäturkkinen Villiminttu, joka tekee, mitä lystää. Se onkin meidän ainoa pihakisu.

Viime viikkoina matalampi ihminen on ruvennu entistä enemmän niiskuttamaan ja puhisemaan jostain karvanlähdöstä. Lakanatkin pitää kuulemma vaihtaa tuhkatiheään, kun niissä kiehnää jotain karvatteja. Pölypunkkeja varmaan.

Tommonen populaatio sitä odotti, kun se tänään meinas ruveta riipimään niitä karvalakanoita pois sängystä. Mekin halutaan yläkertaan peittojen sekaan nukkumaan!

3 kommenttia:

  1. Käytte koirulit siihe kissojen päälle niin ette tietenkään ole silloin peittojen vaan kissojen päällä...

    VastaaPoista
  2. Aika villi idea. Enpä taidakaan kertoa koiruille. Menevät vielä kokeilemaan..:-)

    VastaaPoista
  3. Mä olen kuulemma karvastanut emännän tyynyt ja lakanan, matot, sohvan ja kaikki pinnat mihin karvoja tarttuu - minkäs sille voi, kun talvikarva vaihtuu kesäturkkiin. Emäntä koettaa furminoida ja vetää karstalla irtokarvaa pois minusta. Ja silti karvaa löytyy miltei tukoittain sieltä sun täältä pitkin kotia. :D

    VastaaPoista