perjantai 6. maaliskuuta 2009

Tassut kohti taivasta


Kyllä on tautinen talvi. Nyt on Seitakin sitten tassut kohti taivasta (vaikkei se noissa kuvissa vielä niin pahalta näytä). Sillon ollu pari päivää yskää ja eilen meitä roudattiin vielä pitkät matkat ympäri Pohjanmaata etsimässä uutta asuntoo koko laumalle. Autossa me ollaan aina tosi kiltisti. Yöllä se kuitenkin rupes entistä enemmän kröhimään ja aamulla ihmiset kiikutti sen kiiruusti lääkäriin. Mä menin kans henkiseks tueks mukaan.

Se on kuulemma kennelyskää, muttei vielä kovin paha. Tarttee ottaa rauhallisesti, ja levätä paljon. Kuumaa mehuu ne ei sentään suositellu, mutta sitte vasta annetaan antiobiitteja, jos se tulehdus muuttuu pahemmaks ja bakteeriperäiseks.

Kyllä tota karvattia harmitti, kun ei se aamulla päässy mukaan juoksulenkille. Lohdutukseks ihmiset on koittanu kovasti rapsutella sitä ja antaa paljo puruluita. On se ihan epistä, että pienten koirienkin pitää sairastuu..

2 kommenttia:

  1. Erikoinen ruokailuasento neidillä! Paranehan ensi viikoksi, Seita! :)

    VastaaPoista
  2. Tuota kennelyskää on jostain kumman syystä nyt paljon liikkeellä. Tuon takia ei me lähetä kurikkahan mätsäriinkään. Kun ei oo kivaa sitten jos koiruus sairastaa ja viä pentu :( koittakaahan parantua siellä.
    Paljon lepoa, rapsutuksia ja herkkuja, kyllä se siittä paranee

    VastaaPoista