sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Kaikilla on jotain

Toisilla on, toisilla ei, häntää nimittäin. Muska on kyllä kerinny ensimmäisten joukossa häntäkopalle, silloon kun niitä on jaettu, kun on ehtiny valita noin suuren.

Onneksi kaikilla on jotain: Seitalla superpörröiset korvat ja nappisilmät, mulla kuulemma suloinen luonne ja hyväntuoksuinen turkki. Essi on viisas ja kiltti, Piisku suuri ja lempeä, Mimmi tosi terhakka, ja ketterä, Vinski kiiltävä ja kiltti, Villiminttu kaunis ja rohkea metsästäjäkissu ja Miisu ihmeellisen sitkeä ja elämänhaluinen vanhus. Mun pitääkin vissiin joskus kertoa, mitä hurjia se on elämässään kokenu. Niin ja sit meillon vielä kaikilla toisemme. Sekin on aika kiva juttu..ja sit meillon tuolla ulkorakennuksessa vielä ne lampaat ja kanat. Niistäkin tarttee ottaa tänne pari kuvaa, kunhan kesä tulee ja ne pääsee taas ulkoileen. Syksyllä tuleekin kuulemma suuria elämänmuutoksia, kun kanat ja lampaat lähtee uuteen kotiin ja mekin vissiin muutetaan muualle, mut nyt mä en vielä haluu ajatella semmosia..

5 kommenttia:

 1. On kyllä komea häntä pienellä kissalla.

  Meinasin jo kysyä, että kuka tuo kaukaisuudessa istuva punertava kissa lienee, mutta läheisempi tarkastelu osoitti että kyseessä taitaa olla purkin kyljessä oleva kuva :-)

  VastaaPoista
 2. Moikka.. Joo kyllä minä oikein mielelläni voi esittää Usman ilmajoella :)


  kevät terveisin Roosa

  VastaaPoista
 3. Peikko tykkää ja pitkähäntäisistä tai muuten pörröisistä :)

  VastaaPoista
 4. "Muska on kyllä kerinny ensimmäisten joukossa häntäkopalle, silloon kun niitä on jaettu, kun on ehtiny valita noin suuren" Hahah! :D On kyllä UPEA puuhka tuo häntä!

  VastaaPoista