torstai 24. kesäkuuta 2010

Kissapuu

Meidän kisuille tuotiin tänään hirmu iso paketti, jossa oli palasina tommonen kissapuu. Siinä on monennäkösiä oksia ja kaikki meidän kuus kattia mahtuis kyytiin yhellä kertaa, jos niitä sattuis huvittaan.
Muskalla sitä testattiin ensimmäiseks, koska se on niin pieni ja matalampi ton kokos, eikä sen rakennustaitoihin voi aina luottaa..Piiskukaan ei luottanu ja siks kai se tyytyi vaan terottamaan siihen kynsiään ja kurkkimaan varovasti alimmalle tasanteelle.
Matalampi arvaili kyllä, ettei kannettu kisu kauan puussa pysy, mutta nosti kumminkin Vinskin kaikkein ylimmälle tasanteelle. Se ei pistäny ollenkaan pahakseen vaan tutki kaikki hyllyt ja tykkäs kovasti kattella maailmaa vaihteeksi katon rajasta.

Mimmi ja Villiminttu on semmosia diivailijoita, että niitten tarttee keksii kaikki kivat jutut aina itse. Nyt ne esittää, ettei niitä kiinnosta koko puu pätkääkään, mutta annas olla, kun kukaan ei katso, niin ne varmasti hiipii äkkiä sitä tutkimaan.

4 kommenttia:

 1. Luuletkos Usma, että koerat tykäisivät ja omasta puusta? Vai olisiko oma kallioluola mukavampi, tai vaikka iso kivi jonka päällä seisoa ja katsella?

  VastaaPoista
 2. Kaipa tännekin sama puu lopulta kotiutuu, joskin valinnan vatvominen jatkunee vielä viikkoja:)

  VastaaPoista
 3. Hyvää juhannusta koko väelle! :) Itse vietän juhannustani työn merkeissä.

  VastaaPoista
 4. "Ei kannettu kisu kauan puussa pysy.." :D

  Kyllä on hieno kiipeilypuu! Paras kun ei meidän katit tiedä ollenkaan tollaisista, tulisivat vaan kateelliseksi kun on hienompi puu kuin meillä! :)

  VastaaPoista