keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Ruokakriisi

Nyt on maailmankirjat sekasin, kun kissoilla on ruokakriisi. Vinski ottaa sen aika raskaasti, kuten kuvasta näkyy, eikä muutkaan kovin ilahtuneita oo. Sekä koirilla että kissoilla on tässä talossa kupissa aina kuivamuonaa (ihmiset vaan saa mennä kaapille, vaikka kyllä me eilen ihan ite haettiin Seitan kanssa sieltä vaahtokarkkeja). Ruuaksi sitä ei kumminkaan lasketa. Kissoilla sitä pitää olla montaa eri sorttia, kun yks on ylipainonen, yks tarttee vauvanruokaa ja yhdellä on masuvaivoja. Nyt on talossa jäljellä kumminkin vaan yhtä lajia, eikä märkää ruokaa oo ollenkaan.

Korkeempi ihminen lupas mennä iltapäivällä kauppaan, mut saa ny nähdä mihin tää tilanne sitä ennen kehittyy. Musta nuo kisut näyttää siltä, että ne suunnittelee jotain. Koko aamun ne kerjäs ja sitte vähä kiukutteli. Nyt taitaa olla tyyntä myrskyn edellä. Voisko hei joku viedä meidät koirat ulkohäkkiin turvaan?

3 kommenttia:

  1. Juu nuo kisueläimet on aika herkästi pottuuntuvaa joukkoa.

    VastaaPoista
  2. Kissat ja varmaan koiratkin ovat tarkkoja siitä, että kupista löytyy oikeaa plaatua. :D Kolloa harmittaa, kun se on nyt dieetillä (vyötärö kadoksissa) ja saa kevytraksuja tietyn annoksen päivässä, jonkun verran lihaa lisäksi. Kollo imuroi raksut saman tien, kun ne laskeuttuvat kupin pohjalle - mieletön rohmu. :(

    VastaaPoista