maanantai 19. tammikuuta 2009

Voiko puruluista ennustaa?

Voiko puruluista muka ennustaa?!? Kun meidän ihminen siivos eilen sohvan alustaa, sieltä löytyi tommonen kasa luita. Kun se katto niitä, se väitti, että sen se niistä pystyy sanomaan, ettei tähän taloon hetkeen lisää luita osteta. Se ei vissiin ollenkaan käsitä, että puruluun nautiskelussa parasta on se, kun pääsee puraseen sitä ensimmäistä kertaa. Se on ihanan kulmikas, rapsakka, eikä yhtään limanen. Namm.. Nytkö meidän pitäis sit muka tyytyä jyrsimään noita sohvan alla muhineita, pölyisiä luita. Hyi olkoon.

5 kommenttia:

 1. Niin ja jos luu kierii lähes itsestään sohvan alle, niin millä se pieni koira sen sieltä pois saa? Luut ovat yllättävän vikkeliä ja maastoutuvat nopeasti, mitä ihmiset vain eivät tunnu ymmärtävän.

  VastaaPoista
 2. Jussi on selvästi perehtynyt asiaan. Noin se just menee.

  VastaaPoista
 3. Olen todistanut useasti tätä outoa ilmiötä. Sohvien pohjissa taitaa olla joku kummallinen magneetti, joka vetää puoleensa kaikki koirien lelut ja herkut, koska ne löytyvät aina sieltä.

  VastaaPoista
 4. meiltäpäs löytyikin kolmin kertainen kasa luita sohvan alta tohon verrattuna ja talossa asustelee vain yksi lapinkoiran pentu! ;D

  VastaaPoista
 5. Ohhoh! Oliskohan siellä tosiaan joku magneetti tai sohvanaluspeikko, joka niitä kahmii.

  VastaaPoista