lauantai 21. helmikuuta 2009

Arktinen Usma


Kattokaa ny, kuinka hurjan näkönen mä osaan olla. Jättivarjo, naamio ja kaikkee. Lumi on kyllä ihan mun juttu, vaikkei mulla ole edes paksu turkki. Aina, kun tullaan lenkiltä, mä tahdon vielä jäädä yksin ulos, kun muut menee sisälle. Sitten mä istuskelen narussa lumisella pihalla tai kääriydyn kerälle hankeen ja kuvittelen olevani niinku mun esi-isät muinoin Lapissa: pakkasenkestävä karski lapinkoira hyisessä tuulessa kodan ulkopuolella vahdissa.

Kyllä mä sit kiltisti kipaisen sisälle, kun ihminen tulee kysymään, onks valmista jo ja meen keittiön kaapista sen kanssa valitteen minkälaisen puruluun mä tänään ottaisin. Jos se meinaa antaa mulle väärän, mä näytän sille kuonolla minkä mä tahon, putken, tikun vai tossunmuotoisen. Ja kyllä se sit yleensä tottelee.

3 kommenttia:

  1. Hurja, hurja hammastaja olet. Kulutat kokonaisen puruluun päivässä. Vai piilotatko sen tyynyn alle?

    VastaaPoista
  2. Puruluu päivässä, ja saat vielä itse valita! :) ole onnellinen, meillä annetaan mitä kaapista löytyy ja sekin vaan sillon kun muut luut ovat poissa maisemista, muistathan sitten myös harjata hampaita? meillä tehdään se kaksi kertaa viikossa minimi ja kyllä että neidin hammasrivistö sokaisee kaikki kun hymyn päästää ;)

    VastaaPoista
  3. Herttinen, eiks kaikkien koirien kuulukaan joka päivä saada valitsemansa puruluu? No, kyllä mäkin oon joutunu joskus huomauttaan, kun valikoima ei oo tarpeeksi laaja. Hampaidenharjaus !??! Mitä se sellanen on?! Tai ehkä mä en haluukaan tietää. Älkää vaan kertoko noille ihmisillekään ;-)

    VastaaPoista