tiistai 3. helmikuuta 2009

Seita

Seita on pian puoli vuotta vanha. Sehän syntyi 16.8.2008. Matalampi ihminen väittää, että siinä on karvaa enemmän ku koiraa ja paljon melua tyhjästä, mutta rakas ja ihana se on meidän kaikkien mielestä. Vauvana sen karva oli melkein valkoinen, kuten tuolta alareunan kuvasta näkyy. Sitte siihen vissiin tarttui musta väriä, kun se rupes niin ruskettuun. Nyt on taas ruvennut kasvaan uutta valkoista karvaa ja turkki on tosiaan niin paksu, että sieltä sisältä pitää ihan koiraa etsiä.

Ystävänpäivänä me ollaan kuulemma menossa semmosiin harjoitusmissikilpailuihin. Mä luulen, että toi Seita hurmaa kyllä sekä tuomarit että yleisön, jos vaan ymmärtää olla esittelemättä murraustaitojaan. Mun kauneus on kuulemma enemmän sisäistä laatua, mutta se onkin sitte semmosta, joka ei niin aikojen kuluessa rupsahda. Ei huono juttu sekään.

9 kommenttia:

 1. Tuallaasen turrin mäki haluaasin; mutta tiärän heti, notta sen tulis meillä liian hiki. Moon tyytyväänen tuahon meirän jurnukkahan ja toisehen aina iloosehen rakkihin. Moomma sen pelastanu joskus jostaki löytökorosta ja kyllä se jaksaa sem muistaa. Mitä ny kaikki roskapussit aina tonkii, on oppinu joskus evähänsä kattelemahan.

  VastaaPoista
 2. Kivoja kaveria ne tosiaan on rodusta riippumatta. Kyllä on hyvä, että joku uskaltaa ottaa koirun semmoisista löytötarhoistakin. Meilläkin on yksi kissu adoptoitu niin, että se löytyi yliajettuna maantieltä, eikä sitä alkuperäistä kotia enää löytynyt. Kiitollisempaa otusta saa hakea, vaikka sen meille tulosta on jo 11 vuotta.

  VastaaPoista
 3. Me viätihin kerraasti täältä sellaanen isoo hyväntahtoonen Aatu Suamehen. Soli tuala löytökoros jo vaikka kuinka monetta kertaa. Yks eläänrakas likka kyseli netis härisnäsnsä, jottolisko joku menos Suamehen ja voisko ottaa tuan isoon hyväntapaasen kyyttihinsä. Me otettihin se vaikkoli jo kolli entuurstansakki kyytis. Kuun perästä tuli tiato sen uuresta korosta, johonka sitä oli orotettu kauan jantus jaloon. Soon kuallu syäpähän se kunnon piski. Sai kuitenki nähärä ennen kualemaansa siitä perustavan kotoväjen.

  VastaaPoista
 4. Mun pitää viälä kysyä, nottookko oikee itte tuan kuvan flätkäässy. Siinon jotaki sellasta mitei kaikki saa koskaa taltehen.

  VastaaPoista
 5. Merän isäntä se tuankin on tainnu näpätä. mullon osumatarkkuus kameralla aina vähä huanompi ;-)

  VastaaPoista
 6. Moikka... Kyllä tuo Seita on vaan nätti lappari :) saas nähdä että mitenkäs sielä ystävänpäivä mätsärissä menee.


  terv: Roosa & Dogs

  VastaaPoista
 7. Niinpä.. ja mitenkä sulla kädet piisaa, jos meinaat esittää monta koiraa yhtä aikaa ;-D

  VastaaPoista
 8. heh.. siihen ollaan kyllä totuttu jo onneksi, että on monta koiraa esitettävänä. :D  terv: Roosa

  VastaaPoista
 9. Jos olisi mun kuva/koira teettäisin tästä taulun ja kehystäisin sen. Tuo kuva on kaunis, todella kaunis. Siinä on jotain sykähdyttävää.

  VastaaPoista