tiistai 10. helmikuuta 2009

Onks teidän kisut outoja?Onks hei teidänkin kisut outoja, vai onks ne meillä vaan tommosia? Ne änkee nukkumaan kaikkiin pieniin astioihin, mihin vaan mahtuu ja kiipeilee aivan omituisiin paikkoihin. Toi, missä Vinski tossa tasapainoilee, on kuntopyörä. Musta se on kyllä ihan hyvässä kondikses ilman mitään pyörää ja jos se kuntoilua kaipaa, niin me voidaan kyllä vähä juoksuttaa..

4 kommenttia:

 1. Kollon blogin osoite vaihtui. Uuteen blogiin löydätte tuon nimilinkin kautta.

  VastaaPoista
 2. Minulla ei ole kissoja, mutta sisarelle niitä on kertnyt senkin edestä. Nekin änkevät mielellään ahtaisiin paikkoihin. Eräs misu oli mennyt salaa vaatekappiin ja sitä sitten etsittiin koko päivä, että missäs se on... Joku oli tökännyt kaapinoven kiinni eikä kellekään tullut mieleen, että se olisi siellä (kun ovikin oli kiinni). :D

  VastaaPoista
 3. Kiva, kun iloitit Sirpa:-)

  On sun siskonkin kisut sitte vähä outoja tai sit kaapissa on kivempaa kuin me osataan arvatakaan :-)

  VastaaPoista
 4. Noo jos sitä voi oudoksi sanoa niin kissamme eivät tunnu omaavan minkäänlaista pelkoa toistaiseksi, ne seisoskelevat kiltisti autojen alla ja kehräilevät ja hinkuttavat itseään käyvään mopoon. Tuntuu toisinaan pahalta lähteä pihasta kun ei yhtään uskaltaisi liikkua ettei raukat jäisi alle .

  VastaaPoista