lauantai 7. maaliskuuta 2009

Lumi laskeeTänään Seitakin pääsi vähän lenkkeilemään, kun yöllä ei enää niin kovasti yskittäny. Vähä sillä on kyllä häntä lotjos ja korvat nuupallaan niinku tosta kuvasta näkyy. On vissiin kunto vielä kehno, eikä ruokakaan oikein maistu.

Mä mittasin lunta ja kyllä se laskee. Eilen soli tolla korkeudella, missä mun tassukin on, mutta tänään onkin paistanu melkeen koko päivän aurinko. Ihminen sanoo, että pian on kevät. Mikähän se on? En mä voi tietää, kun synnyin vasta viime kesänä..

2 kommenttia:

  1. Kevät on kuule tosi kivaa aikaa, silloin mutaa riittää ja voi saada omistajan hiukset pystyyn kierimällä oikein kunnon mutalammikossa! :) Kannattaa kokeilla! :D

    VastaaPoista
  2. mut on tuolla teidän valkosellakin aika muhkean näköinen häntä kun tuosta kuvasta kattelee ;) eikä olis uskonut kun minillä oli ne tummat silmälasitkin jossain vaiheessa että siitä tuleekin vaalea rillinen neitokainen ;DD hehe, niin ne värit on vaihtunut ja asettunut kauniisti paikalleen, ehkä jopa hiukan liiankin kauniisti.. mut on nää teidänkin koirat varsin kauniita nappisilmiä!

    VastaaPoista