tiistai 10. maaliskuuta 2009

Tämmöstä ei saa tapahtua

Ihmiset väittää, että mullon joku juoksuaika, mutta ei mun mielestä sen kummemmin ku aiemminkaan. Ainahan mä oon ollu kova juoksemaan. Viime päivinä toi matalampi ihminenkin on ollu - jos ny tommosta voi juoksemiseksi sanoa. No, ainakin se könyää vähän väliä sängystä vessaan oksentamaan.

Tänään, just ku mä pesin pikkukisun korvia, se ihminen rupes vetisteleen. Oli kuulemma löytäny netistä jonkun kamalan jutun. Siinä kuulemma kerrotaan kuinka joku oli heittäny pieniä kisuja noin vaan roskikseen kuolemaan. Mun mielestä semmosta ei kyllä sais tapahtua. Onneks me tunnetaan vaan kivoja ihmisiä. Naapurintätikin haki meitä taas lenkille.

3 kommenttia:

  1. Ihmisiä on niin monenlaisia. Eikös tuo ilkiteko koitunut niiden poikasten eduksi kun ne löydettiin ja ne saivat hoitoa, mitä ne eivät aiemmin olleet saaneet. Vaikka ei se silti ole puolusteltavissa.

    VastaaPoista
  2. Taas nähtiin kuinka julmia ihmiset joskus voivat olla. Voi kissaraasuja, onneksi heidät löydettiin ja toivotaan että kaikki saavat oman kodin

    VastaaPoista
  3. Minäkin luin tuon jutun ja sanattomaksi kyllä vetää. Niin ne vain eläimet ovat joillekin kuin mitä tahansa esineitä, ne heitetään roskiin jos ei niitä jaksa :(

    VastaaPoista