keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

RuuansulatusongelmiaEilen Seita oli vähä vaisu, oksenteli eikä syöny juuri muuta kuin ruohoa. Syykin selvis, kun matalampi ihminen vähän teki salapoliisin työtä. Eteisen lattialta löytyi kohtuullisen kokoinen kampa , josta oli piikit syöty. Pennut on joskus tosi pöhköjä. Vaikken mä kyllä oo koskaan ollu tommonen. Nyt me sitten vahditaan tota karvakasaa kaikin ja pidetään silmällä, ettei se vaan rupee näyttään siltä, että tarttis viedä lääkäriin.

Tossa alakuvassa se sanoo muuten "Mouuuu", ei siis tosiaankaan "Vouuu" tai "Ouuu" niinku susien sukulaisen olettais. Ollankohan me vietetty vähä liikaa aikaa kissaseurassa? Mä ainaskin näytän sudelta. Niin sanoo mun matalamman ihmisen äitikin. Kattokaa vaikka itte. Mut en mä silti Punahilkkoja syö, enkä varsinkaan punasia kampoja. Ne sulaa tosi huonosti.

5 kommenttia:

 1. Nooh, kokemuksen syvällä rintaäänellä uskallan väittää, että tuollaiset muoviset piikit yleensä kulkevat ihan kivasti ruoansulatuksen läpi. Tietysti kannattaa pitää vähän silmällä, että miten tällä kertaa, varsinkaan kun kamman ympärillä ei tainnut olla edes pizzaa?

  VastaaPoista
 2. Hmm.. ja nyt et muistaakseni viittaa koiran ruuansulatukseen ;-)

  VastaaPoista
 3. Sanotaanko vaikka niin, että meillä se ei ollut koira, joka kokeili muovin syömistä... ;-)

  VastaaPoista
 4. Kasvaakos teillä lumen seassa ruohoa? :)

  VastaaPoista
 5. Semmoista vanhaa ja kuivettunutta koirulit kaivavat puiden juurelta ja rakennusten seinustoilta - ja ainahan voi käydä vähän maistelemassa lampaiden heinäpaalista.

  VastaaPoista