perjantai 6. maaliskuuta 2009

Me ollaan terveellisiä

Tiesittekö muuten, että me koirat ja muut lemmikit ollaan terveellisiä. Matalampi ihminen luki meille siitä tommosen jutun. Sit me pohdittiin yhessä, että mahtaaks ihmiset olla yhtä terveellisiä korille.

Tai, nojoo, jos oikein rehellisiä ollaan niin ihminen pohti ja me otettiin Seitan kans sillä aikaa pienet painit. Mut voihan ne tietysti olla. Antaahan ne meille ruokaa, rapsuttaa, ulkoiluttaa, hoitaa ja kuulemma kauhesti rakastaa. Ei kai semmosta ilmankaan olis kivaa olla. Kai se ennen pitkää kävis terveydenkin päälle... vaikken mä kyllä matolääkkeestä pahemmin perusta. Tänä iltana on vissiin tiedossa vielä yks satsi. Onneks niissä pillereissä on sentään lihapullaa ympärillä.

2 kommenttia:

  1. http://www.cosmox.fi/reppuli/naava.htm <- käykääs kattoo kuinka hienon värisiä pentuja nuo kaks tuolla :) hiukan tekis mieli ostaa mut itellä on jo yks pentu nii ei oikeen pysty, ja kerrostalo asunnossa :)) eikö oo upeita?

    VastaaPoista
  2. Olipas ihania ja hämmästyttävän värisiä. Mahtaakohan noista vaaleista tulla siniparkkeja. En kyllä ole ikinä nähnyt tuon värisiä lapparivauvoja :-O

    VastaaPoista