keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Jos meiltä puuttuis kissoja..

Toi punanen puuhkahäntä ei oo meidän, vaikka se tossa kuvassa siellä uuden kodin pihalla korkeemman auton päällä omistajan elkein köllötteleekin. Jos meiltä puuttuis kissoja niin sieltä niitä kuulemma helposti sais (mut ei onneksi puutu - yhtäkään). Viimeksikin, kun korkeempi tyhjäs muuttokuormaa pakettiautosta ja kävi viemässä tavaroita sisälle niin, että auton ovi jäi auki, sinne oli heti luikahtanu kaks pitkäkarvaista pörrökissaa.

Saapa nähdä, mitä ne katit tuumaa, kun me Seitan kanssa ilmaannutaan sinne vahtikoiriks. Meidän vahtivuorolla ei sitten vieraat kissat auton päällä hyppele (ainakaan ennenkuin me on pesty niiden korvat ja nuuhkittu kunnolla. Matalampi on opettanu, että kissoja pitää hoitaa, ei jahdata ja mehän tietysti uskotaan, mitä se sanoo).

2 kommenttia:

  1. Melkein ketunvärinen kissa. Siitä saa varmaan hienon leikkikaverin :)

    VastaaPoista
  2. Meidänkin autokatokseen sais tulla vahtimaan, ettei kissat hypi autojen päälle. Kissansa pihalle "heittävien" omistajien syyhän se on, että joutuvat naapuruston autojen päällä lämmittelemään, mut ei silti tarvis meidän autoille tulla. Vaikka kissoista pidänkin.

    Kaunis kissa kyllä.

    VastaaPoista