perjantai 25. joulukuuta 2009

Joululahja

Voi, miten hieno joululahja me saatiin Ailalta, yheltä meidän ihmisten kaverilta. Nää on sieltä Ailan nykyiseltä kotiseudulta, jostain Pattijoelta, Aatu-tuotteen valmistamat. Niinkus näätte, ne on oikein nimikoitu ja tuntuvat tosi hyvältä päällä. Me käytiin jo viime yönä pikaisesti kokeilemassa ja nyt parhaillaan, kun matalampi kirjottaa tätä, me ollaan taas järvellä valjastelemassa. On mukavaa, kun nää on joustavat, mutta samalla kertaa tosi napakat päällä.

Edes pukeminen ei oo ollenkaan hankalaa - ainakaan meille. Noilla ihmisillä tommosissa soljissa onkin aina enemmän pähkäilemistä. Joka tapauksessa mä innostuin heti, kun matalampi tänään otti noi valjakset naulakosta, vaikka olin nähny ne vasta kerran. Niin, että kyllä mä niistä tykkään vähintään yhtä paljo tai enemmänkin kuin niistä muista paketeista, joita me saatiin eilen. Ainaskin nää varmasti kestää kauemmin. Ne luut ja makkarat me vetästiin nassuun saman tien.

3 kommenttia:

  1. Mukava kuulla, että istuvat, kerrotaanpa terveisiä Silja-suunnittelijaompelijalle. Urheilullista ja riehakasta joululomaa lappareille!

    VastaaPoista
  2. Olettepas saaneet ihanat valjaat! Ailalle tuossa ylhäällä kuuluu siis kaunis kiitos :)

    VastaaPoista
  3. Vitsi, te ootte saanu hienot lahjat! =)

    VastaaPoista