maanantai 21. joulukuuta 2009

Naurattaa


Eilisen postauksen kuvassa me Arjaannelin mielestä naurettiin ääneen ja kyllä me oikeesti naurettiinkin. Lumi ja aurinko on niin mukavaa ja yhdessä telmiminen. Tänään me ei kumminkaan olla päästy minnekään, kun korkeemmalla ihmisellä on kiire ja kolmelta tuli jo niin pimeetä, ettei meitä iltalenkillä ainakaan kuvissa saa näkymään.

Matalampi piti tänään Seitalle esitelmän teiniraskauksien vaaroista ja siinä kohtaa Seitaa ei hymyillyttäny yhtään. Sen Maijasisko on nimittäin pyöräyttäny seitsemän kaunista pentua melkeen pari vuotta ennen aikojaan. Käykää vaikka tuolta sivupalkista kattomassa Ikimuiston kennelin sivuja. Siellä on niistä kuva. Mahdottoman somia ovat, mutta ei niitä nyt Kennelliiton rekisteriin saa, kun äitee on liian nuori. Onneksi kaikki sentään meni synnytyksessä hyvin ja Maijakin on kiltti ja reipas äiti.

Seita on onneks vielä niin vauva, että ei se poikakoirista vielä perusta. Pennuista se vois kyllä tykätä, kun se on niin kova hoitaan kissoja, mutta kyllä meissä on kuulemma tähän huusholliin toistaiseksi pentuja ihan tarpeeksi. Niin toi matalampi ainakin väittää.

4 kommenttia:

 1. On ne piänet silti ihan hyviä koeria, luulee peikko. Jonkin miälestä niitä voisi olla mukava paijatakkin. Seitalle ja Maijalle ja mulle kervaturreille peikolta piäni virnistys.

  VastaaPoista
 2. Ei jalostukseen-rekisteriin saa (yhden kerran?), vaikka vanhempia ei olekaan terveystarkastettu. Ikävä juttu silti aina vahinkopentue, toivottavasti vanhemmat osoittautuvat tutkimuksissa terveiksi. Söpöjä pentuja kyllä oli, Seita on nyt sit niitten täti. :)

  Meilläkin on täällä nuorta rakkautta ilmassa, kun naapurin nuori pihakoiranarttu (ihan porokoiran näköinen, mutta kuulemma ei puhdas) ja Lumes on ihastuneita toisiinsa...

  VastaaPoista
 3. VOI ETTÄ MINKÄ TEIT MILLAN!!!!
  Mie huuvan tääl, ko just nyt ja viimeks eilen tekee miel koiraa!!!
  Täällä saarella on yks Lapinkoira ja se on aivan ....IHANA!
  Se tulee aina ihan liki ja nojaa koipeeni kuopsuttamista vaatien!

  Mun ei passaa enää mennä kattelee niittä pentuja....!!!!

  Siirryn seuraavaksi kuukaudeksi seuraamaan jotain ristipisto-blogia....!
  Sau!

  VastaaPoista
 4. Niinhän ne varmasti on, Isopeikko. Toivottavasti kaikille löytyy hyvä koti, jossa niitä paijataan ihan ilman näyttelyruusukkeitakin :)

  Vai on teilläkin teinirakkautta ilmassa, leila. Varo vaan, ettei Lumes livahda treffeille arvaamattomin seurauksin. Seitsemän pennun elatusmaksut voi käydä kalliiksi ;-)

  Voi, älä pakene ristipistojen pariin, Arjaanneli. Sinun kommenteista on niin tavattomasti iloa. Sitäpaitsi kiusauksista pääsee antamalla niille periksi. Lapinkoirat on ihania mössyköitä. Kyllä sullakin voisi yksi halipupuna olla ;-)

  VastaaPoista