maanantai 7. joulukuuta 2009

Viimeistä kertaa tutussa metsässäViikonloppuna oltiin korkeemman kanssa juoksentelemassa ja matalampi sanoi, että se taisi olla meidän viimeinen lenkki tutussa metsässä. Seuraavan kerran lenkkeillään uusissa maisemissa.

Mä huomaan, että meidän matalampi ihminen on surullinen ja vanhemmat eläimet hämmentyneitä ja huolissaan. Onneksi me Seitan kanssa ollaan niin nuoria ja tuoreita, ettei uusiin asioihin ja paikkoihin sopeutuminen oo meille mahdotonta.

Toista se on Essillä, joka on syntyny tässä talossa yläkerran portaiden alla, eikä kissoistakaan kukaan muu kuin Miisu oo koskaan asunu muualla kuin pentuna emon luona ennenkuin ne on muuttanu tänne.

4 kommenttia:

 1. Koerat vaan tykkää vaihtelusta. Kissat voi vähän nokitella mutta sopeutuvat kuiteskin. Joka päivä ainakin miljoona kissaa muuttaa jonnekkin.

  VastaaPoista
 2. Hyvin se menee! Siellä on kuitenkin kaikkein tärkeimnmät: omat ihmiset ja omat kaverit...
  Ja omat ruokakupit!!!

  VastaaPoista
 3. Joo,
  missä
  on Matte ja Husse
  (koiran emäntä ja
  koiran isäntä)
  niin siellä on Koira kotona.

  VastaaPoista
 4. Onneksi suurin osa lemmikeistä on melko sopeutuvia muuttoihin, varsinkin kun lauman kokoonpano pysyy samana. :) Tai vähän riippuu muuttosuunnastakin, kerrostalosta ok-taloon tuottaa varmasti vähemmän ongelmia kuin toisinpäin.

  VastaaPoista