perjantai 25. joulukuuta 2009

Saaren ympäriTänään siellä ekalla kunnon lenkillä uusissa valjaissa tutustuttiin uuteen koirakaveriinkin. Sillä oli ihminen mukana ja kierrettiin kaikki yhdessä kokonainen saari. Seita oli hiukan liian innoissaan tosta poikakoirasta, kun sillä on viimeinkin eka juoksu. Mut onneks se oli semmonen leikattu poika, joka ei kauheesti tytöistä kiinnostu.

Mua kiinnosti kaikista eniten yhellä rannalla viehko, haiseva kasa, jonne mä heittäydyin piehtaroimaan ja tartutin itteeni sen haisun, joka oli korkeemman mielestä aika kaamee. Se katto sitä läjää lähempää ja totes, että se tais olla ketunkakkaa.

Musta se oli herkullinen löyhkä ja on jännää ajatella, että joku ihan oikeesti vois erehtyy luulemaan mua ketuksi, mutta ihmiset ei tykänny yhtään. Kyllä ne kuulemma ketuista tykkää, mutta ketunkakalta haiseva lapinkoira on eri juttu. Jotkut ei vaan ymmärrä hyvän päälle.

5 kommenttia:

 1. Tuallanen kippurahäntäpörröturkki sieltä löytyi :) Mahtaa se nyt nukuttaa kun on juostu oikeen tosissaan.

  VastaaPoista
 2. Seuraavalla kerralla etsit sitten peuranp*skaa! :)

  Voin sanoa kokemuksesta, että kun koira löytää ehtaa peuran jätöstä ison kasan ja kierii siinä kunnolla, ei se haju lähde millään. Siinä voi koiraan sitten kokeilla niin yrttishampoot, Fairyt kuin matonpesuaineetkin, se haju on ja pysyy.

  VastaaPoista
 3. Niin kyllä nukutti ja se oli kaikkien kannallta hyvä asia, Isopeikko :)

  Onpa tainnut tulla jo etsittyä siellä edellisen kodin lenkkeilymaastoissa, Marika T. Ei vaan tiedetty mitä merkillistä töhkää se oli. Melko pikäikainen hajuhaitta totta tosiaan.

  VastaaPoista
 4. hehe, meidän mini onneks välittänee vaan hevosenpaskasta :D se maistuu ja tuoksuu hyvältä, tosin ei sekään tuoksu mikään maailman paras ole! Kerran sain pestä koiran kaulapannan kolme kertaa pesukoneessa ennenku haju lähti, puhumattakaan siitä kuinka montaa mä tän koiran pyöräytin sitä kautta :D no ei vais, ihan suihkulla ja shampoolla vedin pari kertaa.. Hienon näköiset valjaat eikä näytä menoa haittaavan!

  VastaaPoista
 5. Voi että, olispa täälläkin jäätiköitä, jossa käydä koiria juoksuttamassa!

  VastaaPoista