tiistai 3. elokuuta 2010

Kennelnimi, huolta ja häkitystä

Ei sieltä eläinklinikalta vastattu, kun ihmiset soitti sinne uudestaan. Onneksi Seitakin on ollu jo pirteempi. Ehkä sillä tosiaan on vaan ollu kamalan paha olo tässä kuumuudessa. Me kun ollaan kaiken lisäksi ihan sisäkoiria ja talossa sisällä kuumuus ei heti hellitä, vaikka pihalla lämpötila laskee.
Tänään meitä on nyt tuuletettu tuolla typerässä pihahäkissä, joka on niin pieni, ettei siellä mahdu kunnolla riehumaankaan. Mä kyllä tykkäsin sen edellisen kodin häkistä paljo enemmän, kun siellä oli puita ja lääniä vaikka kuinka. Onneks meitä ei pidetä tossa kopperossa muuten ku ihan vähän aikaa silloin tällöin vaan, kun tarttee tuulettua tai saada meidät hetkeks pois sisältä talosta jonku homman takia.

Ehkä mun pennut sitten tykkää olla siellä, jos mä joskus semmosia saan. Katotaan nyt sitten..

Se matalamman kennelnimianomuskin sitten lopultakin hyväksyttiin. Meidän lapinkoirakennelin nimeksi tuli Usmaseidan. Viralliset kotisivutkin tehdään, kunhan ehditään.

4 kommenttia:

 1. Onnittelut kennelnimestä! :) Ja hyvä, kun Seitakin voi jo paremmin. Se on se kuumuus.

  VastaaPoista
 2. Kennelnimi onnittelut täältäkin uudelta blogin seuraajalta :)

  Ja hyvä tosiaan, että Seita voi paremmin! Kauniita koiria ovat :)

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon kennel nimestä :) vaude ihana nimi tuli. Toivotaan, että Seita on jo nyt kunnossa. Tulin just kotiin käytiin Inarissa ja lauantaina kone lähtee Kreetalle viikoksi :) Sasu ja Pinja voi hyvin. Oikein iloisia päiviä sinulle :) Taina/Sasu

  VastaaPoista
 4. Onnea kennelnimestä, toivotaan niitä pentusiakin tulevaksi!

  VastaaPoista