maanantai 23. elokuuta 2010

Tuli vähän hölmöiltyä

Ihan ystävällisenä vinkkinä sanoisin kaikille, että jos löydätte jostain harmaan pallon, joka pörisee, niin ei välttämättä kannata heti kattoo, mitä siellä on sisällä.

Mulle kävi tänään kehnosti, kun työnsin kuononi semmoseen ja ne öttiäiset vimmastui, kun kuulemma revin katon niiden tönöstä.

Ne sit kävi mun kimppuun piikit tanassa ja yks ihminenkin, joka oli korkeemman ja mun mukana siellä mettässä sai osuman.

Seitaa ne ei onneks pistäny, mutta mun kuonoon osui ainaskin kaks piikkiä ja peppuunkin pari. Ei kivaa ollenkaan. Naamakin turpos vähän rumaksi. Onneks kukaan meistä ei osottautunu allergiseksi mehiläisille.

3 kommenttia:

  1. Kyllä se siitä vähitellen paranee. Minua on ampiainen pistänyt tänä kesänä 5 kertaa vaikken ole pistänyt nenääni mihinkään harmaaseen.

    VastaaPoista
  2. Aika ilkeetä kyllä, jos pistivät, vaikket edes kiusannu niitä Famu falsetissa. Mä taisin sentään saada ansioni mukaan. Niin ainakin matalampi väittää.

    VastaaPoista
  3. Auts! Meillä on terassilla välikatossa ampiaispesä ja niitä lentelee sisään ja ulos, mutta eivät onneksi ole piitanneet ihmisistä eikä koirista.

    VastaaPoista