maanantai 2. elokuuta 2010

Nyt meitä pelottaa


Nyt meitä pelottaa. Seita on nimittäin viime aikoina ollu tavallistakin rauhallisempi. Eihän se koskaan oo yhtä toimelias ollukaan ku mä, mutta tänä kesänä se on ollu melkeen apaattinen.

Ihmiset on arvaillu, että se vois johtuu näistä helteistä. Viime viikolla sillä oli kumminkin muutaman päivän ajan vatsa sekasin. Parina päivänä se oksentelikin, mutta se meni sit ohi. Se on kumminkin oudon vetämätön ja tänään se ei enää halunnu lähteä ollenkaan meidän kanssa lenkille. Silloon ihmiset huolestui kunnolla ja mäkin oikeen komensin sitä.

Tänään soitettiin eläinlääkärille vissiin liian myöhään, kun sieltä ei enää vastattu, mutta huomenna yritetään uudestaan. Hirvittää kamalasti tämmönen. Addisonin tautikin ilmeisesti alkaa usein just näin, mutta onhan sitä olemassa vieläkin kamalampia vaihtoehtoja.

Mun pieni söpö pikkusisko EI SAA olla vakavasti sairas. Kenenkäs kanssa mä sitten leikin, jos ei se enää jaksa, eikä meidän ihmisetkään ilman tuota pupukoiraa pärjää..


5 kommenttia:

 1. Peikolta paljon hyviä ajatuksia piänelle koeralle.

  VastaaPoista
 2. No voi. Pienelle puhalluksia. Jospa se siitä kun helle helpottaa? Meillä ajokki on melkeinpä samassa jamassa makaa vain pihalla mutta auta armias kun pupu tuoksahtaa..

  VastaaPoista
 3. Doriksellakin on ollut maha sekaisin ja mummo äsken juuri huolissaan puhelimessa kertoi, että kun se ei halua edes lenkille ja marjametsässäkin oli tykännyt vaan nukuskella. Voi koiruuksia. Toivottavasti teillä kaikki on pian tavallisella tolalla ja Doriksella myös.

  VastaaPoista
 4. Kiitos hyvistä ajatuksista, Peikko.

  Huojentavaa kuulla, että muutkin koirat ovat vetämättömiä, Anna ja Outi, jopa lyhytturkkinen ajokoiruus. Meillä vaan Usma on semmoinen Duracellpupu, ettei olla tajuttu, että koirastakin voi virta hiipua.

  VastaaPoista
 5. Onpas nyt kermanvärisillä ikimuistoilla vatsa-asiat huonosti, kun Teklakin menee perjantaina verikokeille yms. oksentelun ja vatsavaivojen takia:(

  VastaaPoista