sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Villahousut lähtee


Mulla on jo hieno kevätturkki päällä, mutta Seitan karvanlähtö alkoi yhdellä rysäyksellä ja sitä sit riittää. Matalampi väittää, että sillä on täytyny olla ainaski viis laamapaitaa ja parit villahousut alusvaatteina, kun tota pohjavillaa riittää noin valtavasti.

Onneks se tykkää harjaamisesta ja jähmettyy tollee ihan tönköksi odottamaan, että sitä harjataan. Mä en tykkää siitä puuhasta yhtään, vaan livahdan piiloon heti, jos tommosia karstoja kaivetaan esille.

Eilen me muuten oltiin taas lainakoirina päivähoidossa ja juostiin viis tuntia putkeen metsässä ja järvellä. Nähtiin kevään ensimmäinen lierokin. Se oli semmonen sahalaitainen ja ihmisten mielestä ihan hirvittävä, vaikka olikin niin jäässä, ettei se varmasti olis pystyny pureen, vaikka oltais työnnetty kuonomme kiinni siihen.

Meidän omia ihmisiä kuitenkin vähä huolestutti, kun Seita sit illalla oksensi hirveesti. Se tais kumminkin johtua vaan ylirasituksesta, eikä käärmeenpuremasta. Blondi ei tosiaan oo ihan niin sporttinen ku mä ja niin sillä oli sitten takatassut vähän kankeina juoksentelusta tänä aamuna.

2 kommenttia:

  1. Noista villahousuista tulee hyvät vanttuut. Peikollakin on koiranvillaset ja ne sitten on mukavat ja ihan koiran hajusetkin.

    VastaaPoista
  2. Oi sentään. Toivottavasti ne vanttuut tuoksuvat lapinkoiralta, eikä noin yleisesti ottaen uitetulta koiralta. Lapinkoirilla kun on aivan ihana ominaistuoksu. Se johtuu kuulemma päässä sijaitsevista myskinappuloista.

    VastaaPoista