torstai 11. elokuuta 2011

Väsynyt, märkä koiranpoikanen

Ainu oli kyllä niin märkä löytyessään, että näytti siltä kuin se olis kiskonu turkkiinsa litratolkulla vettä. Kyllä sen kuivuminen kestikin sitten pitkälti iltapäivään.
Mä kerroin sille heti, että se on rakas ja tärkee ja sanoin, ettei se saa mennä tolleen hukkaan. Eikä me kyllä uskota, että se sitä tahallaan tekikään. Ainu on nimittäin hyvin tottelevainen tyttö, eikä oo vielä koskaan karkaillu.

Koska se paikka, missä se katosi, on täynnä semmosia kiviä, kuoppia ja luolia, joita noissa viime aikaisissa kuvissa meidän lenkeiltä on, sen on täytyny pudota kuoppaan, josta se ei helposti päässyt pois.
Kyllä nämä tämmöset seikkailut vakavaksi vetää. Toivottavasti Ainu myös oppi jotain. Ainaskin se on käyny tänään monta kertaa pitämässä ihmisiä hyvänä ja kun kipulääke alkoi helpottaa sen lonkkasärkyä, se näytti suorastaan hymyilevän ja heilutti matalammalle häntää.

5 kommenttia:

 1. Onneksi löyty! :) ja vieläpä suht ehjänä, ettei puol koiraa olis joutunut minkään isomman ja pahemman kitaan. Pikaista paranemista sinne suuntaan.

  VastaaPoista
 2. Huh, onneksi löytyi ja kaikinpuolin ehjänä! Toivottavasti siinä jalassakaan ei ole mitään vakavaa :) Rapsutuksia Ainulle.

  VastaaPoista
 3. Luoja kiitos, että Ainu löyty ehyenä. Taina ja sasu, pinja.

  VastaaPoista
 4. Onneksi löytyi eikä mitään pahempaa ahtinyt sattua. Huoli on varmasti ollut kova.

  VastaaPoista
 5. Hyvä että Ainu löytyi! :)

  Meillä katosi 11 vuotta vanha koira mökillä neljäksi päiväksi, viime talvena niillä hirveillä pakkasilla..

  Kyllä siinä jo luultiin että toivo on mennyttä, mutta niinpä vain ehjänä löytyi ihan hyvän matkan päästä sukulaisen tuttavan pihasta :)

  Tämä koira karkailee aina, kun on ukkonen tai hävittäjiä lentelee taivaalla. Pitää pitää visusti sisällä turvassa.

  VastaaPoista