perjantai 28. elokuuta 2009

Rapatassuja


Viime päivinä on sit ollu vähä märkää. Metsässä kastuu, pellolla kastuu ja tietty ojassa kastuu, eikä sieltä malta poissa pysyy, kun siellä on sammakoita ja kaikkee. Mahtaakohan siellä meidän uudessa kodissa olla tämmösiä juoksumetsiä. Ollaan me siellä Seitan kanssa kerran käyty kattomassa ja parin päivän päästä pitäis muuttaa ton korkeemman kanssa sinne kokonaan., mut en mä sieltä mitään metsiä muista. En kyllä ala, jos siellä ei pääse kunnolla lenkille juoksenteleen...

Mä oon vähä semmonen, että mun tassut ja pää kaipaa paljon toimintaa. (Seitan käpälät pärjää paljon vähemmällä. Se on matalamman mielestä semmosta ihanteellista sohvatyynymateriaalia). Jos ei mulle joku muu järjestä äksönii, mä keksin sitä ihan itte ja sen seurauksista ei ihmiset aina tykkää..

6 kommenttia:

 1. Pyydäpäs joskus niitä ihmisiäsi nikkaroimaan teille koirille juoksupyörä tai juoksumatto. Tai vaikka sellainen pallonheittorobotti. Kyllä siin naapurin karvatassut olisivat ihmeissään.

  VastaaPoista
 2. Herttinen sentään! Kaikkea ne insinöörit keksii :-D

  VastaaPoista
 3. Ihan näytätte yhtä märiltä kuin Doriskin. :D

  VastaaPoista
 4. Hei! Saako teitä rapatassuja (ja muita öhkömönkiäisiä) tulla katsomaan ensi viikon viikonloppuna?

  VastaaPoista
 5. Millan öhkömönkiäinen30. elokuuta 2009 klo 15.08

  Lämpimästi tervetuloa :-) Osa sakista toki asuu silloin jo uudessa kodissa seillä kaukana, mutta kyllä iso osa sakista ja huonekaluista taitaa pesiä vielä pitkään täällä vanhassa huushollissa.

  VastaaPoista
 6. Hih, tänään luin Niksipirkasta, että sählypallon yhtä reikää kun hiukan suurentaa ja siitä tunkee sisälle kuivanaksua, niin koiralla riittää äksöniä pitkäksi aikaa ;-)
  - ehkei niin hurjan liikunnallista kuin mettäs konohottaminen.

  VastaaPoista