keskiviikko 26. elokuuta 2009

Vintti pimeenä

Tänään ei kyllä ollu kovin kiva päivä. Ei vissiin matalammallakaan, kun se melkeen tihrustaa itkua heti, kun se kattoo tuota kuvaa, vaikkei mitään läheskään niin pahaa tapahtunu kuin siitä voisi päätellä.

Mut vietiin tänään autolla eläinlääkäriin. Siellä mä oon käyny kyllä ennenkin, mutta nyt se teki mulle jotain inhottavaa. Se pisti mua piikillä takajalkaan ja sit multa meni vintti pimeeks. Seuraavan kerran heräsin vasta kotona, omalla matolla. Oli paha olo ja takajalkoihin sattui.

Ihmiset yritti lohduttaa ja kertoi, että mun lonkista otettiin röntgenkuvia sillä aikaa kun mä olin kanttuvei. Meiltä lapinkoirilta kun pitää tarkkaan tutkia lonkat ja silmät, ennenkuin kannattaa ryhtyä toivomaan koiranpentuja. Kuulutaan kuulemma semmoseen PEVISA-jalostusohjelmaan, jonka tarkoitus on edistää vaan terveiden koirulaisten kasvatusta. Hyvähän se tietysti on, mutta kyllä mulla silti oli korvat lotjos ja kurja olo koko päivän. Emmä jaksanu leikkii Seitan kanssakaan ja se oli siitä selvästi hämmästyny ja huolissaan.

Toivottavasti huomenna on hauskempaa..

3 kommenttia:

 1. Voi että. Se ottaa joskus koville koiran elämä. Mutta toivottavasti kuvauksista tuli oikein hyvä tulokset!

  VastaaPoista
 2. Heissan! Mekin taas pienen tauon jälkeen netin äärellä. Mitenkä tarkki meni, saiko sisko jotain suuntaa-antavaa arviota kuvistaan? Jerekin kävi (tänään) tutkimuspöydällä, tosin niissä helpommissa tarkeissa. Vintinpimennys on sitte eessä myöhemmin. Toivottavasti tulee hyvät tulokset Usmalle! =)

  VastaaPoista
 3. Me ollaankin käyty tänään innokkaasti kurkkimassa teidän blogiin, josko olisit ehtinyt jo jotain raportoida.

  Usman lonkista eläinlääkäri oli sitä mieltä, että ihan hyvältä näyttää, mutta muistutti, että Kennelliitosta voi tulla minkälainen arvio tahansa. Eihän se lääketiede ihan eksakti tieteenala ole ;-) Toivotaan parasta teille ja meille.

  VastaaPoista