keskiviikko 19. elokuuta 2009

Saavutetut edut täytyy säilyttääMeidän kisut on saanu pitää koko kesän ikkunaa yöt ja päivät auki. Siitä ne kulkee omaan ulkoiluhäkkiin ja takaisin sisälle just niinku ite haluaa. (Matalampi ihminen käski mainita, että just siks noi ikkunalasit on taas noin saastaset, kun kärpäset kakkii ne ihan harmaiks ja kisut läiskii niitä hyönteisiä rapasilla tassuilla. Mua henkilökohtasesti se ei kyllä häiritse yhtään, mut me koirat ei joudutakaan peseen ikkunoita..)

Siitä me ollaan nyt kumminkin jouduttu kärsiin, kun syksy tulee, yöt kylmenee ja ihmiset on ruvennu iltaisin sulkeen ikkunat. Kisut ei tykkää siitä yhtään ja ilmaisee mielipiteensä äänekkäästi. Kun pelkkä melu ei auta, ne saattaa järjestää kunnon riehujaiset. Siinä voi silloon heiveröisempi koirakin jäädä jalkoihin.Essin ne on jo parina iltana juossu kumoon.

Saavutetuista eduista ei oo kenenkään helppoa luopua. Saapa nähdä kuinka Miisu ja Villiminttu sopeutuu ensimmäistä kertaa elämässään sisäkissoiksi, kun me parin viikon päästä muutetaan. Mä luulen, ettei siitä tuu ihan helppoo...

1 kommentti:

  1. Ainakin siitä tulee kertomuksia monista hassuista sattumuksista :)

    VastaaPoista