keskiviikko 12. elokuuta 2009

Sadepäivä


Sadepäivinä on vähä tylsää, kun ulkona kastuu, eikä sisällä mahdu kunnolla riehumaan. Tänään me saatiin kumminkin pitkästä aikaa omat nukkumatot ja se oli kivaa. Ne on pehmeet ja niihin voi kuivata turkin, kun se on kastunut tai pyyhkii kuonon, kun on syöny. Mut matalampi sanoi, että pissii niihin ei saa, muuten joudutaan nukkuu taas paljaalla lattialla, kun ei se jaksa koko ajan pestä niitä, eikä ne enää kuivakaan missään.

Miksei muka omaan mattoon saa pissiä? Mistä muka muut sitten tietää, että se on mun matto? Kissatkin pissii joskus mattoihin, mut melkeen aina meitä syytetään. Ihmiset on joskus ihan pikkumaisia.

4 kommenttia:

 1. Pörrötys molemmille kuonolaisille :)

  VastaaPoista
 2. Meilläkin on pidetty matot poissa, kun Doriskin on joskus ollut sitä mieltä, että mattoon pissitään. Mutta ei näytä onneksi enää olevan sitä mieltä, kun keittiön matto on saanut olla jo rauhassa. :)

  VastaaPoista
 3. Märät, pörrötetyt kuonolaiset hymyilee, Isopeikko.

  Lohduttavaa tietää, että muuallakin. Meillä moista tapahtuu yleisimmin öisin ja syyllisen jäljittäminen on äärimmäisen vaikeaa, kun mahdollisia ryökäleitä on niin monta. Joskus on kuitenkin yllätetty joku kissakin lirittelemästä. Luulevat kai, että se on talon tapa, kun kerran koiranpennutkin..:)

  VastaaPoista
 4. Yks piän liri siel tai tääl...?

  VastaaPoista