tiistai 9. maaliskuuta 2010

Ison kissan iso tassu


Meidän Piisku on kaikista isoin kissa, joka me ollaan koskaan nähty. Siks kai sillä on noin hirmu suuri tassukin. Se tykkää harjaamisesta ja kampaamisesta (jos vaan sen takkuja ei revitä) ja menee aina tohon sohvan selkänojalle matalamman ihmisen viereen kysyyn, viittiskö se taas vähä setviä sitä. On hyvä, että sitäkin joku hoitaa, kun se itte hoitaa kaikkia muita kissoja.

Me Seitan kanssa ei semmosesta harjaamisesta ,kampaamisesta ja muusta puleeraamisesta tykätä yhtään. Siks on kans hyvä, ettei satuttu syntymään villakoiriks. Seita on kyllä semmonen nössö, että se vois harjaamisesta vaikka tykätäkin, mutta se ei uskalla näyttää sitä, kun se kattoo aina mallia musta ja mä meen karkuun heti, kun hoitovälineet kaivetaan esille. En mäkään kumminkaan sit kauheesti kiemurtele, jos mut kiinni otetaan. Kunhan kokeilen välttyiskö siltä operaatiolta, jos löytää oikeen hyvän piilopaikan.

Kai se niin on ku meidän matalampi sanoo, että on hyvä, kun kaikki tykkää vähä eri asioista. Sillä tavalla kaikille riittää enemmän sitä, mistä tykkää.

4 kommenttia:

 1. Peikko on ja käynyt sanomassa päivää käpälästä oikein isolle kissalle. Piisku voi silti olla paaaaljon isompi. Peikko on kyllä nähnyt ja sanonut käpäläpäivää oikein isoille koirillekin.

  VastaaPoista
 2. Mä uskon kyllä, että Piiskuakin isompia kissoja voi olla, kun ei kissoista yleensäkään oikeen tiedä. Tavallisia kissoja ei vissiin ookkaan. Tärkeintä on kumminkin, et vaikka olis iso käpäläkin niin ei olis kumminkaan piikkikintaita. Niillä voi joskus olla semmosetkin. Oon kokeillu.

  VastaaPoista
 3. Olisin utelias tietämään mikä kissa tuo Piisku on ja kuinka suuri. Itselläni on Norjalainen metsäkissä ja se painaa n. 9,5 kg ja pitkän karvansa kanssa hän on tosi iso. Kaikki jotka ovat sen nähneet kysvät mikä se on eivät ole ikinä nähneet niin isoa kissaa.

  VastaaPoista
 4. Piisku on ihan maatiaiskissa, Kissa mummu, mutta todella isokokoinen. Jossain vaiheessa se oli selvästi ylipainoinen ja taisi painaa melkein 11 kiloa. Viime aikoina ei ole punnittu, kun ei ole toimivaa vaakaa, mutta veikkaisin, että vähintään yhdeksän kiloa se vieläkin painaa, vaikka on ollut dieetillä, eikä enää kovin isomassuinen :)

  VastaaPoista