sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Miks se ei pissaa!?!

Nyt on matalampi ihminen kehittäny itselleen ison ongelman Seitan pissaamisista. Seita on nimittäin aina juonu tosi vähän, eikä toisestakaan päästä sit paljon mitään nestemäistä tuu (sitä toista kyllä). Lisäksi se pissiminen on sille niin herkkä toimitus ettei meitä voi samalla kertaa asialle viedä ollenkaan. Kaikki pitää olla rauhallista ja häiriötöntä, jotta se voi pitkään ja hartaasti etsiä sopivan paikan ja hoitaa homman.

Viime aikoina niitä paikkoja ei oo aamuisin löytyny enää ollenkaan. Lenkillä se sentään yleensä pissii, mut ei kai kukaan koira voi vaan kerran päivässä liriä? Ei se mitenkään kipeeltä vaikuta,eikä meilloo täällä paikkakunnalla eläinlääkäriäkään, että voitais käydä kysyys sen mielipidettä.

Kai se Seita sit jotenkin ilmasee, jos sillon siellä joku tulppa tai jotain. Jos se vaan on vähä kuivempi tyyppi..

5 kommenttia:

 1. Meillä sasu alko pissiin matolle ja ajattelin, että sasu merkkaa pinjalle, että tää on mun reviiri, mutta, kun niitä pissoja alko tulee jo aika paljon ja kylässä. Silloin kiikutin sasun lääkärii ja pissatulehdus ja 10 pv lääke kuuri menossa. Vielä tulee vahinkoja matolle. Voihan se vanhuuskin tehdä sen onhan sasu jo 13 vuotias nytkin lähti tossa melkein tunnin lenkille. Virkeä se muuten on vielä, mutta näkö on mennyt jo huonoksi ja lääkäri sano, että ei tiedä päivää milloin näkö menee kokonaan, mutta päivä kerrallaan mennään. Pinjalta otettiin kansi hammasta nukutuksessa, kun ei ollut lähtenyt. Pinja on nyt puol vuotisa villi ja kaikkien kaveri. Sasukin on hyvin nyt pinjaan suhtautunut. Ihania koiria kummatkin ja niin lutusen suloisia. Nukkekoti Jie

  VastaaPoista
 2. Harmi kun koirat ei osaa puhua sanoilla.

  VastaaPoista
 3. Ihan hyvin voi olla,
  että se juo sen verran vähän,
  ettei liriä tule.

  VastaaPoista
 4. Jos oikeasti juo tosi vähän, niin ei välttämättä ole terveellistä, elimistö voi tulla liian kuivaksi yms. Liian kauan rakossa "lojuva" virtsa voi myös kiteytyä, joka on kivuliasta ja koira alkaa välttelemään pissimistä (Alluhan oli kiteitä ja ilmeni just haluttomuutena pissiä), ajan kanssa kiteistä tulee kiviä, jotka voi tukkia virtsaputken. Välttämättä ei päälle päin näy nuo vaivat. Suosittelisin kyllä soittamaan lääkärille.

  VastaaPoista
 5. Niin on meidänkin kahdelle vanhimmaksi eläneelle koiralle käynyt, että kuusitoista täytettyään ne ovat alkaneet pissailla lattialle. Pidätyskyky heikkenee kuulemma vanhemmiten ilman mitään tulehduksiakin.

  Onpa kiva kuulla, että Sasu on vielä pirteä ja jaksaa lenkille. Paha kaihi on meidänkin Essikoiralla ja kuulo selvästi heikentynyt, mutta päivä kerrallaan tosiaan täälläkin mennään, Taina.

  Sanos muuta, Isopeikko. Kyllähän ne muilla tavoin paljon kaikenlaista sanovat, mutta kun ihminen on niin kielitaidoton, ettei aina ymmärrä.

  Aika vähän Seita on tosiaan aina juonut,Herne ja Leila, mutta emme ole pitäneet sitä mitenkään epänormaalina. Nyt vaikuttaa myös siltä, että tuo viimeaikainen pissuongelma on saattanut johtua juoksuajan aiheuttamasta turvotuksesta. Näyttäisi nimittäin olevan normalisoitumaan päin

  VastaaPoista