sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Piisku ja MuskaMeidän kisuilta on jo lähteny talvikarva. Se on kai nyt enimmäkseen tossa matossa. Mäkin vaihdan turkkia jo täyttä vauhtia, mutta Seitan karva tuntuu vaan paksuuntuvan.

Piisku ja Muska tykkää toisistansa. Oikeestaan kaikki meillä tykkää Piiskusta, kun se on niin kiltti ja leppoisa kissapoika, vaikka onkin hirmuisen suuri. Me voitaisikin olla aika pahassa liemessä, jos noin muhkea kisu päättäis ruveta pahantuuliseks. Eihän se painakaan kuin kolme kiloa vähemmän ku mä.

Muskakin on kiltti, mutta niinku kaikki meidän tyttökissat, se on tiivistettä. Siinä on siis ytyä paljo enemmän kuin päältä kattoen arvais. Nuo meidän pienet sähikäiset Mimmi ja Muska ottaakin kaikkein eniten yhteen, kun sille päälle sattuvat.

Piisku ei kärttyile koskaan. Se vaan hoitaa kaikkia muita paitsi Villiminttua, joka ei anna kenenkään muun ku ihmisten paapoa itseään. Se kai tahtoo olla niin itsenäinen, kun se oli melkeen 9 vuotta hurja ja vapaa metsästäjäkissa.

Meillä on oikeestaan asiat aika hyvin, kun kaikille löytyy aina joku pehmeä otus halittavaksi, jos sattuu semmonen tarve yllättään.

1 kommentti:

  1. Peikkokin tykkää hopeisista tiikereistä ja muista kissimirreistä :)

    VastaaPoista