maanantai 22. maaliskuuta 2010

Uneliasta porukkaaHarmittavan uneliasta porukkaa meillä täällä tänään. Molemmat kaksjalkaiset on kipeenä ja kissat on muutenkin kovia nukkumaan. Seitan kanssa päästiin taas lenkille sen kivan tädin kanssa, joka meitä aina joskus hakee järvelle. Seitan se riitti uuvuttamaan koko loppuillaksi, mutta Essissä ja mussa olis vielä virtaa. Eiks joku nyt vois leikkii meidän kanssa? Toi Essimuori on kyllä kovasti asialla, mutta se on tällä hetkellä vähän päästään sekasin, kun silläkin on juoksuaika.

Miksköhän toisilla on aina pattereissa niin paljon enemmän virtaa ja toiset tarvii latausta vähän väliä? Essi on kuulemma nuorempana ollu ihan yhtä energinen ja fiksu ku minäkin. Nyt sen tassut on kyllä jo vähä kankeet, eikä silmät ja korvatkaan enää ihan pelitä. On se silti melkeen 17 vuotiaaksi koiruksi aika täpäkkä tapaus.

4 kommenttia:

 1. Kaikki Karvatit
  te olette todella
  Täpäkköjä tapauksia! :D

  VastaaPoista
 2. Peikko on nähnyt sellaisen vaaleanpunaisen pupujussin jonka sisällä oli vaihdettava patteri.

  VastaaPoista
 3. Niin toi matalampikin väittää Herne, muttei aina pelkästään positiivisella sävyllä ;-)

  Lainaiskohan se pupu sitä patteria joskus noille ihmisille tai tolle Seitalle, Isopeikko. Ne tarttis kyllä vähän lisävirtaa.

  VastaaPoista
 4. Nukkuvat kisulit - ooh! :)

  Uskomatonta että sanon näin, kun en ole edes mikään kissaihminen ja nytkin hermot kireällä kun Taavi pari tuntia takaperin kusaisi koirien petiin.. :P

  VastaaPoista