tiistai 9. maaliskuuta 2010

KukkuuViimeks kun päästiin korkeemman työpaikalle, me leikittiin vaiks mitä: piilosta, kaivausleikkejä, painimista ja takaa-ajojuttuja. Mä riahuin niin, että mulla meni valjaatkin ihan vintturaan, mut ei se tahtia haitannu.

Lumi on kyllä erityisen kivaa nyt, kun ei oo liian kylmä. Voiskohan mitenkään järjestää niin, että olis yhtä aikaa kesä ja lunta. Matalampi tossa kyllä ilmottaa, ettei kannata semmosia miettiäkään, kun se inhoo tota valkosta töhkää. Senkin kannattais joskus tulla mukaan järvelle kaiveleen käytäviä hangen alle niin se vois vaikka muuttaa mielensä.

4 kommenttia:

 1. Kukkuu kukkuu!
  Vai hangen allekin
  Matalamman pitäis
  ängetä ihan fyysisesti!

  Voi olla että hänelle riittä
  se teidän iloisen tönkimisen
  katselukin :D

  VastaaPoista
 2. Olisikin aika koiruus ehdottaa sille matalammalle että se kasvattaisi samanlaisen turkin kuin teillä karvaturreilla. Sitten sen voisi olla ihan mukavaakin peuhata lumessa, tai vaikka vaan loikoa kaikessa rauhassa hangen kolossa :)

  VastaaPoista
 3. Mitäköhän tuolla metikössä näkyy, kun pitää noin sinne tuijotella ylimmässä kuvassa. :)

  Saanen lisätä tämän blogin linkin Saivan blogiin?

  VastaaPoista
 4. Ei se jaksa ees kattomaan. Se on semmonen kipeätassuinen laiskamato, mutta ainakin se saa noista kuvista vilkuilla mitä kaikkee me taas ollaan tehty, Herne.

  Mustakin se olis oikeen fiksu idea, Isopeikko. Mä luulen, että sit se ei viittis niin valittaa karvaisista sohvistakaan, kun se olis karvannu ainaski osan itte :)

  Sanopas se, win-up toy. Seitalla on aika hyvä mielikuvitus, joten siellä voi sen mielestä olla vaikka mitä, mutta saattaahan tuo olla just silloon otettu, kun me leikittiin piilosta. Sit se varmaan kurkkii, joko mä tuun jostain.

  Ja ihan kivaa, jos päästään teidän linkkilistalle. Näyttää hauskalta tyypiltä toi Saiva. Meidän ihminen kävi teidän blogissa kattomassa.

  VastaaPoista