sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Pyhäaamun riehaa

Ulkona sataa. Siks me ei Seitan kanssa päästä lenkille. Ei päästäis vissiin muutenkaan, kun korkeempi on jossain reissussa.

Pentuja ei haittaa. Ne lenkkeilee sisällä. Joka päivä ne jaksaa riehuu vähän pitempään ja vauhtia on jo niin paljon, ettei matalamman kamera, eikä huonot kintut ehdi perään.

Pitää vaan odottaa, että niistä loppuu virta ja kääriytyvät kynnykselle, viileeseen nukkumaan. Siitä ne saa sit kerättyä häkkiin takasin.
En mäkään mikään kovin hidastassuinen oo koskaan ollu, mutta välillä uuvuttaa ihan kattookkin tota menoa. Matalampi kyllä väittää, että mä olin pienenä ihan samanmoinen tai pahempikin, mutta en tunnusta,
Onneks Seita hoitaa niitä kans. Meinaa välillä nimittäin jo hiukan väsyttää..

6 kommenttia:

 1. Joko pennut ovat päässeet peuhaamaan lumeen ja ulkomaailmaan tutustumaan? Toki sisälläkin riittää puuhaa ja tilaa, mutta raitis ulkoilma ja ympäristöön tutustuminen tekisi niillekin hyvää. :)

  VastaaPoista
 2. Ei täällä , leila, mitään lunta ole! Puoli metriä likaista loskaa vaan ja tallotuilla piha-alueilla koirankakkaa sekä 10 senttiä korkea lätäkkö. Ei ihan pikkukoirien ulkoilusää ;-)

  VastaaPoista
 3. Oi, kylläpä sitä äitimuoria ramaseekin tuollainen vauhti :) !

  VastaaPoista
 4. Lätäköiksi ja loskaksi on muuttunut täälläkin piha. Hyvin varovasti pitää vanhan koiran pissille pistäytyä!

  Terveisiä lapsillesi
  toivoo Peikko

  VastaaPoista
 5. Meillä on lunta vielä vaikka muille jakaa ja päättelin siitä tietenkin, että teilläkin asti on, mutta jos ei olekaan, niin sitten toki hieman hankalampi juttu, kun joutuisi koko pesueen ulkoilun jälkeen käyttää suihkun kautta. :)

  VastaaPoista
 6. :) peikolta pöö koirille leikittäväksi :)

  VastaaPoista