sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Vallankaappaus

Ei meidän ihmiset varsinaisesti tyhmiä oo. Ne joskus vaan tajuu vähän hitaasti. Mun lapsilla ei onneks semmosta vaivaa oo.

Kaks päivää sitten, kun en jaksanu oottaa, että matalampi käy päästämässä mut pois pentuhäkistä (joo, mä annan niille vieläkin joskus maitoa) tulin sieltä pois itse. Hyppäsin siis aidan yli.Sen jälkeen sieltä on tullu noi isommat ipanatkin, eli Ainu ja Murri.

Aamulla korkeempi lähti kouluun ja sulki salin oven perässään. Matalampi sit heräs siihen, kun ipanat remus ympäri olkkaria pissimässä ja kakkimassa matoille. Yhtään sähköjohtoa ne ei onneks ollu ehtiny purra poikki.

Päivä meni meillä ihan kivasti ulkohäkissä, mutta sit alko sataa ja piti tulla sisälle ja silloon kävi noin kuin tossa kuvassa.....

Matalampi yritti virittää jotain verkkoa häkin yläpuolelle, ettei ipanat tulis yli ja siitähän ne hurjistu. Ensin ne pisti suikaleiksi kaikki pohjapaperit, sitten repivät pois sen verkon ja kaatoivat lopulta koko häkin. Siinä sitä oli mielenilmausta matalammalle sen verran, että se rupes miettimään muita vaihtoehtoja pentujen nukkumapaikaksi.

Yhden tai kahden tommosen villieläimen kanssa nimittäin näissäkin tiloissa jotenkin pärjää, mutta neljä on vielä jäljellä, eikä talossa ole yhtäkään huonetta, jonka sais kokonaan pentuturvalliseksi..

Huomenna haetaan vissiin Uula ja torstaina Utu. Murrilla ei ole vielä omaa kotia, mutta huomenna yritetään värkätä siitä jonnekin ilmoitus.

Musta tuntuu, että noi pienet karvatyypit on nyt pahasti voitolla tässä vallankaappausyrityksessä. Keittiön tapetista on jo pala pois, modeemin johto poikki ja olkkarin matosta jyrsitty kokonaan toisen pään päärmeet..Me lapinkoirat ollaan aikaansaavaa joukkoa ;-)

4 kommenttia:

  1. Pitää vain yrittää pysyä perässä niin ehkä pahimmat tragediat voi saada ehkäistyä. :-)

    VastaaPoista
  2. Niin mukavia ja reippaita pentuja. Silmätkin kiiltää ihan hurjina :)

    VastaaPoista
  3. On ne pienet aika riiviöitä! Tuossa alakuvassakin niin hurja ilme :)

    VastaaPoista