torstai 7. huhtikuuta 2011

Seitan kullanmurut

Seitasta tulis kans varmasti hyvä äitikoira, kun se niin tykkää mun pennuista.
Ainu ja Unni on sen erityissuosikit. Ainukin tykkää Seitatätistä ihan hirmu paljon (huomatkaa ylpeä hymy ipanan naamalla,kun on päässyt tädin viereen)
- On ne niin ihania, näyttää Seita huokaavan aika usein, mutta ne ei ookkaan pureskellu ja raapinu sen vattanahkaa ihan naarmuille.
-Pääseksä ylös siitä, pikku vintiö, vai pitääkö auttaa?

5 kommenttia:

 1. Kohta ne ovat jo isoja koiria ja tekevät koiran juttuja. Ehkä Seita on joskus koiraäiti.

  VastaaPoista
 2. Onko toista pentukierrosta suunnitteilla niin, että Seita ois koiramamma?
  Vallan suloisa pampuloita nää kaikki.

  VastaaPoista
 3. Tällä hetkellä ollaan sitä mieltä, että ei pentuja Seitalle, mutta eihän se ihan poissuljettu vaihtoehto ole, jos sopiva isäkoira ja tarpeeksi semmoisia ihmisiä löytyy, jotka Seitan pennun tahtoisivat. Onhan Seita hieno ja helppo koira, jos ei oteta huomioon sen taipumusta äristä muille koirille ja omia tavaroita :)

  VastaaPoista
 4. Mä haluuuuuuun..!

  Ollaan mietitty, että tänä vuonna otettaisiin toinen lapinkoira. Tai siis ensimmäinen - en koskaan meinaa muistaa ettei Tahvo ole lapinkoira ;D

  VastaaPoista
 5. Ohhoh, Marsu! Ootkos nyt tosisssasi ? ;-D Teillä näyttää olevan täynnä vilskettäjo ennestään ilman pientä pissivää lapinkoiranpalleroa.

  Pulma on myös siinä, ettei Seitaa oikein voi kloonata. Mitään takeita ei ole, että kermanväriset lapinkoirat saavat kermanvärisiä pentuja. Monet ovat ihastuneet juuri Seitan söoöön ulkonäköön, mutta loppujen lopuksi käytännön elämässä se sisus taitaa olla tärkeämpi kuin kaunis ulkokuori...

  Ai, niin ja teidän Tahvo muuten näyttää kuvissa enemmän lapimnkoiralta kuin moni rekisteröity lapinkoira. Tyttöpentuako olette sille kaveriksi haaveilleet? Mites sitten ne juoksuajat?

  VastaaPoista