lauantai 16. huhtikuuta 2011

Väki vähenee, pidot...

Unni muutti eilen uuteen kotiin. Onneks ei sen kauemmas kuin naapurikaupunkiin, niin me voidaan vielä joskus nähdä sitä.

Kun väki vähenee, pitojen pitäis kuulemma parantua, mutta meillä ne alkaa kyllä riistäytyä käsistä. Toissayönä noi riiviöt oli purkanu olohuoneen maton. Viime yönä oli silputtu kaks nuottikirjaa.

Onhan ne semmosessa neljän neliön häkissä yöt, mutta ne on taitavia venytteleen sen laitoja ja kiskoon sinne ulkopuolelta kaikenlaista..

Utu tossa kuvassa on petollisen kiltin näkönen. Onhan se fiksu tyttö , mutta osaa sekin tehdä pahaa. Kaikkein kiltein pallero taitaa tällä hetkellä olla Uula. Se ei edes pure käsiä, jos sitä kieltää. Pussaa vaan matalampaa poskelle ja heittäytyy massupuoli ylöspäin rapsuteltavaksi.

2 kommenttia:

  1. Peikko luulee että Murrikin on hirmu kiltti :) Sillä on vähän peikkoinen nimikin, sellainen jossa on vähän murinaa seassa :)

    VastaaPoista
  2. Murri on silleen murrimaisesti kiltti...eli niin, että se saa anteeks ihan mitä vaan, kun kattoo matalampaa silmiin ja heiluttaa häntää. Peikkokoirillakin on vissiin vähän taikavoimia :)

    VastaaPoista