perjantai 26. elokuuta 2011

Ei purra eläinlääkäriä

Ollaan nyt parin päivän aikana käyty eläinlääkärissä oikeen urakalla. Seita ja mä oltiin rokotuksilla eilen ja tänään Seita kävi sekä polvi- että silmätarkissa. Siellä eläinklinikalla, missä se tänään kävi, oli vissiin ollu aamulla vähän hankalia potilaita. Siks lääkäri oli hyvin helpottunu, kun tuli vaihteeks kiltti, pieni koira.

Ainahan Seita ihmisille on kiltti, mutta tänään se ei rähissy toisille koirillekaan, vaikka siinä odotushuoneessa ramppas kaiken kokosta ja näköstä. Treffattiin siellä sukulaistyttökin. Semmonen nätti lappari, jolla oli tassu kipee.

Hieno uutinen oli se, että Seitalla on sekä silmät että polvet ihan terveet, joten me jatketaan nyt sitten sulhonmetsästystä. Eiköhän semmonen sopiva jostain kevätpuolen juoksuihin mennessä löydy. Mukavampihan niitten pentustenkin on kasvaa keväällä, kun ilmat lämpenee ja tarkenee mennä ulos leikkimään.

2 kommenttia:

  1. Onnea pienelle valkoiselle Seitalle! =) Meilläki noi eläinlääkärireissut on yleensä enemmän tai vähemmän kaoottisia, kun pojille kaikki muut nelijalkaiset potilaat on potentiaalisia leikkikavereita, ja jos vähän pääsee tekemään tuttavuutta, ni homma menee sähellykseksi, ja jos taas emäntä kieltää leikkimisen, ni jätkät hermostuu, ja homma menee säheltämiseksi. Lopputulos sama. :P

    VastaaPoista
  2. Onnea kirkkaista silmistä ja terveistä polvista! :) Me mennään myös eläinlääkäriin, keskiviikkona.

    VastaaPoista