keskiviikko 3. elokuuta 2011

Seita kuvauksissa

Tänään meidän ihmiset pakkas aamulla Seitan autoon ja lähti jonnekin moneksi tunniksi. Me Ainun kanssa oltiin vähä tyrmistyneitä, kun ne meidät sillai jätti, mutta sit, kun me nähtiin millasessa kunnossa Seita tuli takas, meitä ei harmittanu enää yhtään. Se oli nimittäin ihan tokkurassa ja pökkyrässä toi meidän pieni blondi.

Se kuulemma oli ollu lonkkakuvauksissa , eikä tulokset vaikuttanu oikeen lupaavilta. Toinen puoli voi ollakin kunnossa, mutta toinen taitaa olla niin huono, että saattaa meidän pentuhaaveet tyssätä Seitan osalta tähän.

Odotellaan nyt kumminkin vielä ja katsotaan, millanen lausunto Kennelliitosta tulee. Mihinkään muuhunhan se ei onneksi vaikuta. Eläinlääkäritäti kehui, että Seita on just sopivan kevyt (14,5 kiloa) ja hyväkuntoinen koira, eikä niistä lonkista välttämättä vanhanakaan kamalan huonot tuu, jos vaan paino pysyy kurissa ja lihaskunto hyvänä. Meille Seita on rakas, vaikkei se koskaan pentuja saiskaan.

2 kommenttia:

  1. Jaa, mä tulin nettiin vähän selailemaan, löytyisikö pentu-uutisia, mutta en mä ihan tällaisia odottanut :(

    VastaaPoista
  2. Voi kurjaa. :( Nyt pitää Seitan kovasti juoksennella, että pysyy lihaskunto hyvänä, niin ei ala sitten lonkat koskaan vaivaamaan. Jännitystä piisaa nyt teilläkin, kun odottelette tuloksia, mutta myö pidetään peukkuja!

    Meillähän on näköjään samankokoiset pikkupirpanat, pikku-blondi ja pikkuinen mustuainen. :)

    VastaaPoista