keskiviikko 17. elokuuta 2011

Seitan lonkkalausunto

Nyt on ilo ylimmillään! Seitan lonkkalausunto Kennelliitosta tuli ja tulos oli odotuksiin nähden kertakaikkiaan hieno. Kuvat ottanut eläinlääkärihän varoitteli, että tulos voi olla vasemman lonkan osalta niinkin kehno kuin D, mutta kaksi tervettä B:tä sieltä tuli. Sulhasen etsintä voi siis jatkua ja ehkä vuoden vaihteessa tai viimeistään keväällä meillä saattaa vilistää pieniä seitanpentuja :)

Harmi kyllä, matalamman tietokone on rikki, eikä nyt saada tähän kuvaa hymyilevästä Seitasta, mutta onhan niitä tuolla vanhemmissa postauksissa vaikka kuinka paljon :)

13 kommenttia:

 1. Onnea hienosta tuloksesta! :) Meillekin tuli tulokset ja kävi vähän toisinpäin, uskalsin itse jopa odotella B:tä, mutta tulikin C. Pääasia kuitenkin, ettei eläinlääkärin mukaan lonkissa ole mitään mikä haittaisi koiraa itseään eli hyvää elämää ja kivoja harrastuksia ei estä. :) Eikä toki jalostustakaan.
  Onnea myöskin pentusuunnitelmointiin. :)

  VastaaPoista
 2. Voi harmi. Ainahan sitä parempaa tulosta toivoisi, wind-up-toy. Nämä kirjaimet taitavat loppujen lopuksi kuitenkin olla kovin tulkinnanvaraisia ja tärkeintä on se koiran hyvinvointi..

  Olemme muuten harkinneet Seitan sulhaseksi Saivan isää. Käytännön toimiin asian edistämiseksi ei olla vielä ryhdytty. Katsotaan nyt ensi viikolla vielä silmätarkki ja ryhdytään sen jälkeen ottamaan yhteyksiä urosten omistajiin.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa, ettei edellisestä pentusessiosta jäänyt mitään kammoa, vaan olette valmiita ottamaan uuden lapsilauman hellään hoivaanne kenties piankin.

  VastaaPoista
 4. Suoraan sanottuna, tuhot infrastruktuurille ovat sen pesueen jäljiltä niin mittavat, ettei uusi kauhukakaralauma voi enää huushollin kuntoa paljon pahentaa, Aila...ja toisaalta: ovathan ne pallerot mahdottoman suloisia :) Emokoiran vointi ja synnytyksen sujuminen tietysti aina vähän jännittää ja pelottaakin, mutta jos nyt kumminkin..

  VastaaPoista
 5. Peikolta ja kokonainen onni, jokaiselle, ei tarvitse jakaa, jollei halua, vaikka jaettuna se saattaa kasvaa vähän :)

  VastaaPoista
 6. Tosi juttu, Millan. :) Pääasia, että noilla koivilla pötkii pitkälle, kuin myös Seita.

  Saivan Peski-iskästä haluaisin mainita sen verran, että kyseessä on arka uros. Muuta en hirveästi Peskistä tiedä, mutta tämän tiedän. :) Saiva on onneksi perinyt pitkälti äitinsä reippaamman luonteen, mutta tuon Peskin arkuuden halusin tuoda siulle esille, kerta sitä Seitan sulhoksi olet harkinnut.

  VastaaPoista
 7. Hienoa, että tuli hyviä uutisia!

  VastaaPoista
 8. Onnea on aina mukava pirskotella sinne ja tänne ja vielä mukavampaa huomata, että sitä tarttuu jonkun muunkin takin helmaan, Isopeikko :)

  Tuo oli arvokas tieto, Wind-up-toy, kiitos. Säästi parhaassa tapauksessa isolta vahingolta. Tottahan minä yritän aina ottaa mahdollisimman tarkasti selvää isäkoirien luonteesta, mutta aina omistajat eivät näe koirujansa kovin objektiivisesti. Arka uros meidän Seitalle ei tosiaan sovi pariksi.

  Niinpä, Naukulan Mamma. Terveet tassut on iso ilo :)

  VastaaPoista
 9. Voi kun hienoa! :) Toivottavasti löydätte sopivan ja Seitankin silmää miellyttävän sulhasen.

  VastaaPoista
 10. Onneksi olkoon hienosta tuloksesta Seitalle ja muulle porukalle! :>
  Innolla jäämme odottelemaan pikku-Seitojen mahdollista ilmestymistä. :)

  VastaaPoista
 11. Mitenkäs se teidän pieni sairaslomalainen jakselee? Toivottavasti jo paremmin.

  -Sari

  VastaaPoista
 12. Kiitos onnitteluksista :)

  Sairaslomalaista on yritetty pitää vähän levossa, Sari, kun se alkaa edelleen ontua pitkän lenkin jälkeen, mutta ellei se pääse metsään riehumaan, se järjestää kotona omaa kivaa, hyppii huonealujen päältä lattialle ja haastaa tätikoiran painiotteluun ;-)

  VastaaPoista