perjantai 12. elokuuta 2011

Sairaslomalle

Lääkäri tutki Ainun aamulla ja määräs sen hetkeks aikaa kalliokiipeilystä sairaslomalle.

Me Seitan kanssa kiipeillään sit senkin edestä. Tänään me kiivettiin keittiön pöydällekin ja syötiin semmoiset kissojen ruuat, joihin oli sekotettu niille tarkotettu matolääke. Se troppi ei kuulemma oo koirille sopivaa ollenkaan ja matalampi ihminen oli nyreissään (En kyllä ymmärrä miks. Ei Villiminttu olis sitä syöny kumminkaan. Oli se jo kokeiltu. Sitäpaitsi pitääkö jättää semmosia salakavalasti myrkytettyjä kissanruokia tollee lojuskelemaan).

Kun se tivas meiltä, kumpiko sen oli käyny ahmasemassa, me vaiettiin ku muuri. Sit se sano sillai merkitsevästi, että okei, perästä kuuluu... Mitähän se sillä meinas.

5 kommenttia:

 1. Eli jos kalliokiipeilystä vaan tuli saikkua, niin sittenhän siellä menee hyvin?

  VastaaPoista
 2. Niin meneekin, Naukulan Mamma. Puutarhatöitä lääkäri ei kieltänyt ja ollaan nyt sitten Ainun kanssa vietetty päivä puutarhassa, pyrstö pystyssä kuoppia kaivaen :)

  VastaaPoista
 3. Mä tiedän, mitä se "perästä kuuluu" meinaa. Se meinaa, että syyllinen/ syylliset paljastuu piakkoin vääjäämättä. Valheella ja kaikenlaisella muullakin uuliikalla on lyhyet jäljet.
  Tsemit Ainulle!

  VastaaPoista
 4. Kylläpä on Ainu teidät säikäyttänyt ihan toden teolla. :/ Mutta onneksi nuori neiti löysi tiensä takaisin kotiin. Pikaista paranemista ja rapsutuksia Ainulle! Me pidetään peukkuja myös Seitan luustokuvaukselle, toivottavasti tulos on parempi kuin mitä lääkärin arvio oli.

  VastaaPoista