sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Hiekkalaatikko

Tiesittekö, että hiekkalaatikon tekeminen on ihan helppoa ja tosi hauskaa puuhaa. Me Seitan kanssa kokeiltiin. Tarvitaan vaan sopivan kokoinen huone ja tarpeeksi hiekkaa. Eteinen oli sitä varten kyllä just passeli, mutta hiekkaa olis saanut olla enemmän. Nyt meillä oli vaan yks kymmenen kilon pussi kissanhiekkaa, mutta aika kivasti sekin jo tilan täytti.

Matalamman ihmisen mielestä siinä oli taas enemmän ku tarpeeks ja se huus niin, että mua rupes ihan pissattaan. Nykyään mulle tulee pieni ja joskus isompikin hätä helposti, kun mulle huudetaan. Ennen mä en niin piitannu, annoin mennä vaan toisesta korvasta ulos.

En tiedä onks noi ihmiset ruvennu karjuun mulle enemmän vai olisko se niinkuin ne arvelee, että mä oon ruvennu ymmärtään asioita paremmin. Olisin kyllä mieluummin ymmärtämättä, jos se tarkottaa sitä, ettei mitään kivaa enää uskalla tehdä, kun pelottaa, että sitte ne taas huutaa ja sit pissattaa ja sit ihmisten naama menee entistä enemmän ruttuun. Huoh. Kyllä pikkukoirana oli helpompaa.

2 kommenttia:

  1. Ne ihmiset on vaan vähä väsyneitä kun on joulukiireet ja kaikki muut sellaiset ihmisille tärkeät jutut. Tai jutut joiden ne ajattelee olevan tärkeitä kun muutkin ihmiset ajattelee sillai. Voisihan ne vaikka päällystää kaikki lattiat hiekkalaatikkohiekalla niin ei tarvitsisi edes imuroida ja voisi olla olevinaan aina ulkona rannalla. Älä koiruus murehdi. Kyllä ne vielä oppivat.

    VastaaPoista
  2. Toi idea hiekkarantajoulusta oli oman ihmisen mielestä niin hyvä, että se lupas harkita, josko ens vuonna kokeiltas. Valmistelut vois alottaa kuulemma jo lokakuussa. Jättäis vaan meidän tassukurat parin kuukauden ajan siivoomatta niin olis varmasti hieno jouluhiekkaranta aatoksi valmis, eikä tarttis edes ostaa lisää kaupasta :-)

    VastaaPoista